prologic cc30 3,9m

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

sorigab
Puncte: 0

Re: prologic cc30 3,9m

Mesaj de sorigab »

popescu59 scrie:Am luat in calcul toate variantele cu tine si nu dam de nici un rezulatat?
Scriu si aici cea ce mi-ai spus daca imi vinzi cele 4 lansete cu 300 r buc anul viitor ti le vind inapoi cu 150 r? Am spus DA anul viitor in aceeasi perioada iti inapoiez cele 4 lansete cu 150 cum ai spus tu.
Si am mai scris ceva daca anul viitor in acesta perioada nu le mai vrei le pun la vinzare la 150 r PUTIN NEGOCIABIL.
A venit si varinta 2 ofer 14 mil pe 4 buc nici asa nu e bine ???
Deci ramin la concluzia ca nu ai de vinzare daca nici una din varintele propuse de mine nu e de luat in calcul.
Si ti-am spus si motivul , am cumparat senzori Prologic si de aceea vroiam si betele tale.
Nu stiu de ce dar cred ca in cel mai scurt timp vom vedea anuntul se poate inchide VINDUTE.
Da lansetele rămân la vânzare asta e prețul meu minim 450 RON buc ,dacă se vând se vând dacă nu nu o sa le folosesc in continuare si asta e

sorigab

Mesaj de sorigab »

sorigab scrie:
popescu59 scrie:Am luat in calcul toate variantele cu tine si nu dam de nici un rezulatat?
Scriu si aici cea ce mi-ai spus daca imi vinzi cele 4 lansete cu 300 r buc anul viitor ti le vind inapoi cu 150 r? Am spus DA anul viitor in aceeasi perioada iti inapoiez cele 4 lansete cu 150 cum ai spus tu.
Si am mai scris ceva daca anul viitor in acesta perioada nu le mai vrei le pun la vinzare la 150 r PUTIN NEGOCIABIL.
A venit si varinta 2 ofer 14 mil pe 4 buc nici asa nu e bine ???
Deci ramin la concluzia ca nu ai de vinzare daca nici una din varintele propuse de mine nu e de luat in calcul.
Si ti-am spus si motivul , am cumparat senzori Prologic si de aceea vroiam si betele tale.
Nu stiu de ce dar cred ca in cel mai scurt timp vom vedea anuntul se poate inchide VINDUTE.
Da lansetele rămân la vânzare asta e prețul meu minim 450 RON buc ,dacă se vând se vând dacă nu nu o sa le folosesc in continuare si asta e
up

sorigab

Mesaj de sorigab »

up

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Eu inteleg ca vrei sa le dai repede dar chiar trebuia sa deschizi 3 anunturi cu acelasi subiect? :)

sorigab

Mesaj de sorigab »

Neamtul scrie:Eu inteleg ca vrei sa le dai repede dar chiar trebuia sa deschizi 3 anunturi cu acelasi subiect? :)
se mai intampla am zis ca poate o sa se mai stearga din ele si o sa ramana numai unu

ionut victor
pescar de competitie

Mesaj de ionut victor »

sorigab scrie:
Neamtul scrie:Eu inteleg ca vrei sa le dai repede dar chiar trebuia sa deschizi 3 anunturi cu acelasi subiect? :)
se mai intampla am zis ca poate o sa se mai stearga din ele si o sa ramana numai unu
Cu putin noroc se sterg toate :evil:
---------------------------------------------------------
Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!

Victor 0724.234.119

sorigab

Mesaj de sorigab »

da multumesc

sorigab

Mesaj de sorigab »

up

sorigab

Mesaj de sorigab »

up

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ofer 15 mil pe 4 buc asta numai daca sunt de vinzare, daca o tii pe aia cu 4 costa 18 mil e clar ca nu sunt de vinzare.
0744475476 asta daca iti trebuiesc bani .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”