Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
dupa cum se vede in poza da sunt un pic cam neregulate in arcuire daca vad eu binedani_s scrie:Sunt hand made
Te invit sa le vezi daca are vreo neregularitate la interior sau exterior .savualex26 scrie:dupa cum se vede in poza da sunt un pic cam neregulate in arcuire daca vad eu binedani_s scrie:Sunt hand made
Da si sunt fara defect.dani_s scrie:Sunt hand made
n-am spus ca sunt cu defecte am spus ca se vede ca sunt home made si nu au arcuirea perfecta ca cele din fabrica .multumesc de invitatie daca vrei ne putem intalni la cluj sa le incercamZarguzon Adi scrie:Da si sunt fara defect.dani_s scrie:Sunt hand made
Pentru carcotasul ,,sergiurus80" cateva poze si cu modelul hand made din CARBON la doar 70g:sergiurus80 scrie:n-am spus ca sunt cu defecte am spus ca se vede ca sunt home made si nu au arcuirea perfecta ca cele din fabrica .multumesc de invitatie daca vrei ne putem intalni la cluj sa le incercamZarguzon Adi scrie:Da si sunt fara defect.dani_s scrie:Sunt hand madebafta la vanzare
@Vladut Mateianu:90 euro de 20mm si cateva saptamani si de 24mmVladut Mateianu scrie:Adi, varianta de carbon cat costa ? Si ai si mai mari ?