sfat alegere lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

xpgk07

sfat alegere lansete

Mesaj de xpgk07 »

Va salut
As avea o rugaminte la toti cei care au o experienta mai mare in domeniu,sa ma ajute .Nu ma pot hotara ce lansete sa cumpar,Maver Carp Genesis Extreme 3,90m/3,5lb --- HAKUYO MTX 14 (3,90 M - 3,75 Lbs).
Va multumesc si astept sfaturi

dumi_id
Puncte: 0

Re: sfat alegere lansete

Mesaj de dumi_id »

Depinde ce vrei de la ele, maverul este mai moale, desi spune ca are 3,5lbs, are vreo 3 iar MTX-urile din cate am auzit sunt ca niste araci pentru fasole dar poti arunca foarte departe cu ele.

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

maver are nasul meu ..inca nu am aruncat cu ea ca sa iti pot spune o parere ....dar daca este frumos maine o sa iesim la niste aruncari .....si revin si iti spun mai multe
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Eu am Mtx 14 si sunt foarte multumit de ele, am avut si bete de 3 lb,le-am dat fiindca erau "moi",vezi ce ti se potriveste mai bine si carui tip de pescuit te adresezi :wink:

xpgk07

Mesaj de xpgk07 »

va multumesc pt sfaturi.Ce ma intereseaza pe mine personal de la o lanseta sa fie buna pt lanseuri la distanta,iar in dril sa nu rupa gura pestelui.Daca gresesc cu ceva corectatima.
Multumesc

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

xpgk07 scrie:va multumesc pt sfaturi.Ce ma intereseaza pe mine personal de la o lanseta sa fie buna pt lanseuri la distanta,iar in dril sa nu rupa gura pestelui.Daca gresesc cu ceva corectatima.
Multumesc
Cu MTX, sigur rupi gura la pesti si nici placerea drilului nu o sa-l ai.
Mai bine te orientezi spre maver. In afara ca sunt mult mai placute de pescuit sunt si mai marca fata de hakuyo.
Nume utilizator schimbat din Doctorul in Doru Voican

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

xpgk07 scrie:va multumesc pt sfaturi.Ce ma intereseaza pe mine personal de la o lanseta sa fie buna pt lanseuri la distanta,iar in dril sa nu rupa gura pestelui.Daca gresesc cu ceva corectatima.
Multumesc
Pentru lanseuri la distanta clar MTX...pentru a nu rupe gura pestelui ... dai drumul la frana mulinetei...nu lanseta ii rupe gura ci pescarul si mulineta...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Robert22

Mesaj de Robert22 »

la o lanseta conteaza foarte mult si materialul din care este facut....sunt mai multe tipuri de carbon
o lanseta din carbon HM (high modulus) este mai rigida decat o lanseta din carbon simplu desi au aceleasi caracteristi 3,5lb
MTX 8 SI 9 sunt din carbon
dar MTX 14 este din carbon HM si de aici si rigiditatea lui
parerea mea este sa ai lanseta dorita in mana sa te convingi tu daca iti place si iti corespunde cerintelor tale
chiar daca cumperi de pe net inainte ar fii bine sa tii lanseta in mana apoi cumperi de pe net
spor la cumparatuti

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

MTX-urile sunt foarte bune si nu rup nici o gura la nici un peste.
Socurile care le da pestele in drill se pot prelua foarte usor din frana mulinetei.
Nu cred ca pescuieste cineva cu frana de la mulineta stransa.
C. S. PELICANUL

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Razvan Ulmeanu scrie:Nu cred ca pescuieste cineva cu frana de la mulineta stransa.
... :roll: cind plantezi(lansezi) in "buza" stufului cum ai frina la mulineta :wink: :lol: ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”