VAND COBRA TIP BANANA PENTRU BOILIES DE 20MM

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: VAND COBRA TIP BANANA PENTRU BOILIES DE 20MM

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate duci si la carpdiscount una, sa o putem vedea pe viu.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

up

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

up

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

ai dus ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dumi74

Mesaj de dumi74 »

Felicitari pentru realizare ! ... dar pretul este destul de MARE tinand cont de cat costa originalul. Nu sunt carcotas, e bine ce faci si e de apreciat, dar nu poti cere atat pe o cobra care nu arata ca originalul. Din experienta, probabil este mai buna forma de banana dar " produsul finit " are forma unei sabiii tataresi sau a lui Atilla hunul ! Adica nu e nici normala( originala Daiwa, korda etc..) nici banana, are diferente de directie considerabile si la 90 E .... e mult.Probabil o sa zici ca daca nu vreau , nu cumpar, eu doar iti atrag atentia asupra pretului nepatentat si iti doresc o ajustare a finisarii, ca un potential client.
Inca odata , nu sunt carcotas, e bine ce faci si as cumpara una pe comanda la forma Daiwei Infinity sau chiar al bananei daca ar avea forma parabolei continue.
Daca arunci cu ea in forma aia indiferent de gramajul 70 gr isi pierde lejer 30 % din cauza diferentelor de directie.
Spor !
Nu conteaza cat prinzi, conteaza ce prinzi !

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

dumi74 scrie:Felicitari pentru realizare ! ... dar pretul este destul de MARE tinand cont de cat costa originalul. Nu sunt carcotas, e bine ce faci si e de apreciat, dar nu poti cere atat pe o cobra care nu arata ca originalul. Din experienta, probabil este mai buna forma de banana dar " produsul finit " are forma unei sabiii tataresi sau a lui Atilla hunul ! Adica nu e nici normala( originala Daiwa, korda etc..) nici banana, are diferente de directie considerabile si la 90 E .... e mult.Probabil o sa zici ca daca nu vreau , nu cumpar, eu doar iti atrag atentia asupra pretului nepatentat si iti doresc o ajustare a finisarii, ca un potential client.
Inca odata , nu sunt carcotas, e bine ce faci si as cumpara una pe comanda la forma Daiwei Infinity sau chiar al bananei daca ar avea forma parabolei continue.
Daca arunci cu ea in forma aia indiferent de gramajul 70 gr isi pierde lejer 30 % din cauza diferentelor de directie.
Spor !
Se pare ca nu stii cum arata o cobra banana MK 1 .Eu iti fac cadou o cobra de carbon daca o suprapunem cu o cobra banana si exista diferenta intre ele.In forma care este acum adica identica cu cobra banana arunca constant peste 120m cu bile de 20.
ps: cobra de la daiwa costa fix 120 euro in germania si nu se mai fabrica

dumi74

Mesaj de dumi74 »

Zarguzon Adi scrie:
dumi74 scrie:Felicitari pentru realizare ! ... dar pretul este destul de MARE tinand cont de cat costa originalul. Nu sunt carcotas, e bine ce faci si e de apreciat, dar nu poti cere atat pe o cobra care nu arata ca originalul. Din experienta, probabil este mai buna forma de banana dar " produsul finit " are forma unei sabiii tataresi sau a lui Atilla hunul ! Adica nu e nici normala( originala Daiwa, korda etc..) nici banana, are diferente de directie considerabile si la 90 E .... e mult.Probabil o sa zici ca daca nu vreau , nu cumpar, eu doar iti atrag atentia asupra pretului nepatentat si iti doresc o ajustare a finisarii, ca un potential client.
Spor !
Se pare ca nu stii cum arata o cobra banana MK 1 .Eu iti fac cadou o cobra de carbon daca o suprapunem cu o cobra banana si exista diferenta intre ele.In forma care este acum adica identica cu cobra banana arunca constant peste 120m cu bile de 20.
ps: cobra de la daiwa costa fix 120 euro in germania si nu se mai fabrica
Bai nene nu sunt carcotas iti spun inca odata !!!! Arata ca sabia lui TutanKamon resuscitata si tu ceri 90 euro. hai da-o'n blana mea , mai bine taceai ! nu e continua si nu e lineara ce dracu nu sunt chior !! daca ar fi asa, atunci o numesti banana. E mult mai smechera modelul babana decat cel acual pe piata , dar de la banana pana la modelul tau in zig zag, e cale lunga. Ai facut o matrita obosita si ma certi pe mine aici.Te-am respectat si laudat pentru initiativa si eventuale imbunatatiri. Eu ti-am sugerat imbunatatiri , tata tot dar esti obraznic si ceri pe ea parca ai avea franciza Korda. Hai sa fim seriosi si vinde-ti aracul la coco vs vladut, si invata-te sa te comporti in societate. Daca taceai.....banana promovai, si poate si sub nume mai inainte mentionate.Esti obraznic....
Nu conteaza cat prinzi, conteaza ce prinzi !

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Crede-ma ca nu am timp sa fac cate comenzi am de la cei care le-au vazut si au dat cu ele ,asa ca parerea ta nu conteaza. Eu ti-am rapuns civilizat si te-am invitat sa o compari cu una originala; daca nu vrei sa fii sanatos
PS :cred ca stii proverbul cu vulpea si strugurii

clabuc

Mesaj de clabuc »

As vrea sa iau o cobra de carbon, daca nu sunt multumit de ea se poate returna ?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

clabuc scrie:As vrea sa iau o cobra de carbon, daca nu sunt multumit de ea se poate returna ?
Pentru amanunte telefon 0722520515

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”