Ajutor lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mimisikuuu
Puncte: 0

Ajutor lansete

Mesaj de mimisikuuu »

Doresc sa imi achizitionez un set de 6 lansete ....mai low cost..ptr ciortaneala si m am oprit la doua modele Fox Warrior S 13' 3,5 lb si Prologic C2 13' 3,5 lb(fffff. usoare,doar 340gr). Stiu ca amandoua sunt modele noi , Fox-ul 2011 iar cele de la Prologic abia au aparut pe piata,insa poate puteti sa ma ajutati cu un sfat referitor la cele 2 modele. Ar mai fi o varianta, MTX 8 3,60 3,5 lb care sunt si la jumatate de pret insa as prefera o lanseta 3,90 (MTX8 de 3,9 sunt prea tari) si cu inel de plecare de 40,asta ca sa imi incapa 6 buc in Bazouka . Multumesc

mimisikuuu

Re: Ajutor lansete

Mesaj de mimisikuuu »

Nu ma poate ajuta nimeni?

Neamtul
pescar de competitie

Re: Ajutor lansete

Mesaj de Neamtul »

Pentru ciortaneala alege ceva de 3lb, eventual chiar de 12ft.
Am cont pe multe forumuri din strainatate si lumea lauda Warrior S-ul. Actiune progresiva, usoare, subtiri, inele 40-14. Am avut astfel de inele pe un set de bete si dpmdv e cea mai buna solutie. Din ce au spus cei cu care am vorbit raportul calitate/pret/performanta e foarte bun.
Ma bate si pe mine gandul la un set de Warrior pentru ciortaneala dar cum ti-am zis, eu as lua variante de 12ft si 3lb.
Spor la cumparaturi! :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”