La ce sa se califice? La ceaune? DAAAA, vrem plescoi...Zarguzon Adi scrie:Genes decat sa stai pe forum mai bine pregateste-ti un lot puternic pentru ca anul acesta ai sanse reale sa te califici.Genes Florin scrie: ceaune , gratare le dadeam eu![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: gor965
La ce sa se califice? La ceaune? DAAAA, vrem plescoi...Zarguzon Adi scrie:Genes decat sa stai pe forum mai bine pregateste-ti un lot puternic pentru ca anul acesta ai sanse reale sa te califici.Genes Florin scrie: ceaune , gratare le dadeam eu![]()
![]()
![]()
![]()
Ii dau, dar pe Sarulesti, la Corbu merg valorile care vor creea si structura pentru anul 2013.Vali Vesa scrie:La ce sa se califice? La ceaune? DAAAA, vrem plescoi...Zarguzon Adi scrie:Genes decat sa stai pe forum mai bine pregateste-ti un lot puternic pentru ca anul acesta ai sanse reale sa te califici.Genes Florin scrie: ceaune , gratare le dadeam eu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ai luat microbu de la Badarcea?Vali Vesa scrie:Florine, te astept la Mamaia Sat, e in drum spre CorbuCazare ieftina, la cort
o intrebare bine tintitadan _city_center scrie:pe ce data a fost depusa ofeta apcr-sarulesti?....
da mi voie sa te ajut si eu pe tine RazvaneKyra scrie:Remus,
Vrei sa iti spun cine are astel de practici?
Raspuns: Vladeanu Andrei.
P.S. Pentru dedicatii, iti recomand si melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=fCqoJ_NYEgE
andrei vladeanu scrie:o intrebare bine tintitadan _city_center scrie:pe ce data a fost depusa ofeta apcr-sarulesti?....
pai sa-l las tot pe selaru sa raspunda si tot din documentul oficial.
Cu câteva ore înainte de începerea şedinţei de Consiliu a fost depusă la AGVPS, pentru prima dată în scris, oferta tehnico-financiară a SC Răduţă Sporting Tour, sprijinită de APCR, pentru locaţia Săruleşti.
andrei vladeanu scrie: Atasam bugetul estimativ.
La AG din 26 noiebrie a.c. APCR a executat bugetul pentru 2011 in ceea ce priveste CN si CM. Este vorba de aprox. 140.000 lei ( 33.000 euro). Documentele fiscale sunt intocmite de un expert contabil si verificate de cenzorul asociatiei. Le atasam.
urmeaza.
Nu te multumesti cu reusita?Vladut Mateianu scrie:andrei vladeanu scrie: Atasam bugetul estimativ.
La AG din 26 noiebrie a.c. APCR a executat bugetul pentru 2011 in ceea ce priveste CN si CM. Este vorba de aprox. 140.000 lei ( 33.000 euro). Documentele fiscale sunt intocmite de un expert contabil si verificate de cenzorul asociatiei. Le atasam.
urmeaza.
Astept cu nerabdare.Dar pe cenzor cum il cheama daca nu sunt indiscret ?