Senzori Delkim TX-i Plus

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Doeat
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Senzori Delkim TX-i Plus

Mesaj de Doeat »

sunt pareri pro si contra in ambele cazuri ...povesti si intamplari s-au auzit si se vor mai auzi ...ideea ii ca delkim ii preocupat numai de senzori si accesorii senzori. Si eu am avut mici probleme cu ei da nu i-as schimba pentru nici un alt senzor , cel putin nu pana ar scoate ceva mai bun cei de la delkim :wink:

P.S. Si eu mi-am cumparat doi senzori in prima faza iar in ceea ce priveste frecventa numa ce a fost schimbata anul acesta , daca ii cumperi de noi nu o sa ai probleme de genu ...ca nu se schimba frecventele lunar sau anual
Roland K.
KRap-Baits RO

clabuc

Mesaj de clabuc »

exista emitatori si statie de la x2 compatibil cu delkim plus si functioneaza f bine.

Osiris

Mesaj de Osiris »

In sfarsit am reusit sa-mi iau 4 Delkim Txi cu statie cu tot.
Ideea este urmatoarea, am luat 2 buc acum 2 luni si imi era teama sa nu se potriveasca cu statia pe care am cumparat-o ulterior cu inca 2 buc, am intrebat in stanga si in dreapta pe cei care detin magazine specializate in legatura cu compatibilitatea lor si am aflat ca anul trecut sau acum 2 ani cei de la Delkim au schimbat frecventa sau frecventele.
Daca incepi sa-ti cumperi acum cate unul sau doi senzori, nu o sa ai probleme in viitor cu frecventa.
Spor la cumparat (cu tot cu Nitelite Pro, DouCarb si D-Lok Quick Release System ~ 3700 ron)
:D

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Sunt foarte oki transmitatorii aia.Si i-a luat un prieten si bat fara probleme 150m testati impreuna.Acuma hai sa fim seriosi..cat de mult te departezi de ponton?
Faza e ca te ajung cam aceiasi bani.Numai va dati cu parerea daca nu ati incercat sau a-ti vazut produsul respectiv.X2 nu-ti recomand....suna altfel decat delkim...si e scump.
Imagine

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

prietene cat timp strangi bani de delkimuri ia-ti et 200+ cei mai buni senzori calitate-pret si eu ii am si nu am avut probleme 2 ani cu ei si i-am luat la mana a doua ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

norisss

Mesaj de norisss »

am avut si eu 200+ ....pe drop back lent nu semnalizeaza intotdeauna.Daca nu esti pe faza l-ai pierdut.

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

eu nu am avut probleme cu ei ... doar pe M.V 2 daca pescuiesti in malul de vizavi poti avea trasaturile alea usoare ...pe alte balti nu prea am intalnit ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”