Lanseta Kevin Nash Entity 12FT 3,50LB - Abbreviated

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
max-carpfishing
Puncte: 0

Lanseta Kevin Nash Entity 12FT 3,50LB - Abbreviated

Mesaj de max-carpfishing »

As dori cateva sfaturi in privinta achizitionarii unui set de 4 lansete KN ENTITY 12FT 3,50LB - ABBREVIATED,are cineva aceste lansete?Ce parere aveti, se merita sa le iau sau sa mai astept putin pana mai pun ceva la ciorap si pe urma sa caut ceva mai bun?
Multumesc anticipat. :D

max-carpfishing

Re: Lanseta Kevin Nash Entity 12FT 3,50LB - Abbreviated

Am gasit o prezentare facuta pe youtube...dar acum ma intreb ce model sa comand:cu manerul clasic sau imbracat in totalitate in neoprene?Ceva sfaturi in legatura cu modelul de maner,care ar fi mai OK?

max-carpfishing

M-am lamurit cu ENTITY,am fost la magazin si le-am vazut...dupa dupa o ora de testat si cascat ochii la lansete am ales sa-mi cumpar Shimano SpeedMaster AX 13' 3,5lb [MODEL: SMAX13350L] in promotie 152 coco,asa ca acum am devenit fan Shimano :shock:

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

In ce magazin ai vazut betele Entity de la Nash?
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

max-carpfishing

Am stat aproape o zi in Cremona,timp in care am gasit un magazin de pescuit...dar nu am cumparat inca nimic,am zis totusi sa ma mai gandesc pana Luni seara,nu de alta dar imi faceau cu ochiul si un alt model de la Shimano,BEAST MASTER BX [MODEL: BMBX13350L]...O sa vad Marti dimineata pe care le voi lua...trec din nou prin Cremona in drum spre casa.

max-carpfishing

Am rezolvat-o mai repede din N motive...deci am lasat-o balta cu Nash Entity din cauza informatilor ambigue gasite pe net si in final am ales si mi-am luat 2 lansete SHIMANO BEAST MASTER BX 13FT 3,50LBS LONG RANGE (modelul 2011).Mai trebuie sa-mi iau inca doua ceva mai incolo si cred ca vor fi TRIBAL CARP 13FT 3,50LBS.Sper ca de data asta am ales bine,nu ca acum doi ani cand am luat pe nevazute :lol:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Ce anume nu ti-a placut la Entity ?
Am vorbit cu vre-o 3 pescari care deja le au si din cate am inteles sunt foarte bune pentru distanta, progresive, arunca plumbi grei si momitoare fara probleme, blande in drill. Au finisaje excelente si componente de calitate.
Nu de alta dar ma bae si pe mine un gand si as vrea sa stiu ce neajunsuri au.
Ce diametru are inelul de varf la variantele cu inel de plecare de 50? E de 14mm ?

T.Adrian

Mesaj de T.Adrian »

Se gasesesc in Romania lansetele de la Nash ??

max-carpfishing

Neamtul scrie:Ce anume nu ti-a placut la Entity ?
Am vorbit cu vre-o 3 pescari care deja le au si din cate am inteles sunt foarte bune pentru distanta, progresive, arunca plumbi grei si momitoare fara probleme, blande in drill. Au finisaje excelente si componente de calitate.
Nu de alta dar ma bae si pe mine un gand si as vrea sa stiu ce neajunsuri au.
Ce diametru are inelul de varf la variantele cu inel de plecare de 50? E de 14mm ?
Mie nu mi-au "placut" din simplul motiv ca erau de 12FT,iar eu vroiam sa-mi iau totusi de 13FT,asa ca daca aveau de 13FT atunci mai mult ca sigur mi-ar fi placut si le luam :D Cat m-am uitat la ele (fiind de 12 FT nu le-am studiat prea mult,m-am grabit sa belesc ochii la mulinete si alte marci de bete)nu am vazut sa aibe neajunsuri ,iar pe net ce am gasit au fost doar niste tentative de discutii gasite pe cateva forumuri din italia si acelea scurte,aiurea si neclare.Ce stiu sigur si asta doar din prezentarea lor, e ca aceste bete vor face cica valuri in 2012 si ca ar fi cele mai bune lansete la pretul pe care il au,chestie ce o spun toate marcile despre lansetele lor :( Se gasesc in doua versiuni: cu manerul clasic si manerul imbracat pe toata lungimea in neoprene,la ambele variante de 3,50LB (nu mai retin la cele de 3,00LB) inelul de plecare este de 50 mm,iar marimea inelului de varf nu m-a ma interesat.In prezentare se mai spune ca Terry Edmonds cu aceste lansete ar fi lansat cu usurinta 175 mt,deci in concluzie se pot face cu ele lansari destul de lungi.De recomandat eu nu ma bag pentru ca nu le-am folosit,doar le-am vazut,in schimb o pot face doar cei care le au deja.
@T.Adrian... In Romania eu unul nu le-am gasit...doar afara.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Multumesc pentru informatii.
Pe mine chiar ma tenteaza faptul ca-s de 12 ft, chiar asta caut. Urmaresc diversificarea arsenalului prin adaugarea a 4 lansete de 12ft, doua de 3lb si doua de 3,5lb.
Entity are inel de plecare de 40 pentru varianta de 2,75lb iar cele de 3lb si 3,5lb au inel de 50.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”