Neamtul scrie:Ce anume nu ti-a placut la Entity ?
Am vorbit cu vre-o 3 pescari care deja le au si din cate am inteles sunt foarte bune pentru distanta, progresive, arunca plumbi grei si momitoare fara probleme, blande in drill. Au finisaje excelente si componente de calitate.
Nu de alta dar ma bae si pe mine un gand si as vrea sa stiu ce neajunsuri au.
Ce diametru are inelul de varf la variantele cu inel de plecare de 50? E de 14mm ?
Mie nu mi-au "placut" din simplul motiv ca erau de 12FT,iar eu vroiam sa-mi iau totusi de 13FT,asa ca daca aveau de 13FT atunci mai mult ca sigur mi-ar fi placut si le luam

Cat m-am uitat la ele (fiind de 12 FT nu le-am studiat prea mult,m-am grabit sa belesc ochii la mulinete si alte marci de bete)nu am vazut sa aibe neajunsuri ,iar pe net ce am gasit au fost doar niste tentative de discutii gasite pe cateva forumuri din italia si acelea scurte,aiurea si neclare.Ce stiu sigur si asta doar din prezentarea lor, e ca aceste bete vor face cica valuri in 2012 si ca ar fi cele mai bune lansete la pretul pe care il au,chestie ce o spun toate marcile despre lansetele lor

Se gasesc in doua versiuni: cu manerul clasic si manerul imbracat pe toata lungimea in neoprene,la ambele variante de 3,50LB (nu mai retin la cele de 3,00LB) inelul de plecare este de 50 mm,iar marimea inelului de varf nu m-a ma interesat.In prezentare se mai spune ca Terry Edmonds cu aceste lansete ar fi lansat cu usurinta 175 mt,deci in concluzie se pot face cu ele lansari destul de lungi.De recomandat eu nu ma bag pentru ca nu le-am folosit,doar le-am vazut,in schimb o pot face doar cei care le au deja.
@T.Adrian... In Romania eu unul nu le-am gasit...doar afara.