Moderator: Andrei Popescu
Salut,nutzu scrie:buna seara
imi puteti spune preturile la produsele pb si cum pot sa le comand?
multumesc
Esti simpatic Cristianzfcristian scrie:Daca ar merge si site-ul celor de la meetcarp.ro unde cica sunt disponibile produsele .... ce bine ar fi![]()
Sunt curios cine le face site-ul si ce va iesi ca la cat se lucreaza la site-ul ala ar trebui sa ii spui unde vrei sa pescuiesti si el sa iti faca automat lista de cumparaturi![]()
![]()
Cam asa am facut si euzfcristian scrie:Sa nu mi-o iei in nume de rau dar eu unul mi-am schimbat si achizitionat echipament pe toata durata perioadei asta moarte in care nu pescuiesc si banuiesc ca nu sunt singurul care in loc sa dea 1-2000 lei in primavara gramada isi ia ceea ce are nevoie luna de luna putin cate putin iar cum voi nu prea sunteti "pe piata" .....
Va inteleg perfect si eu inainte la fel faceam pe timpul ierni,este altceva ai mai mult timp stai analizezi etc.REMUSGL scrie:Cam asa am facut si euzfcristian scrie:Sa nu mi-o iei in nume de rau dar eu unul mi-am schimbat si achizitionat echipament pe toata durata perioadei asta moarte in care nu pescuiesc si banuiesc ca nu sunt singurul care in loc sa dea 1-2000 lei in primavara gramada isi ia ceea ce are nevoie luna de luna putin cate putin iar cum voi nu prea sunteti "pe piata" .....
Exact !toto `U`C scrie:Va inteleg perfect si eu inainte la fel faceam pe timpul ierni,este altceva ai mai mult timp stai analizezi etc.
A fost mult de munca, vacante etc.
O sa ii dam drumul in Februarie.