fir mulineta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

inferno
Puncte: 0

Re: fir mulineta

Mesaj de inferno »

pawer plus am folosit dar nu mi se pare cine stie ce putrezeste prea repede sau am luat eu o rola mai veche oricum nu prea am fost multumit

pycostef

Mesaj de pycostef »

Vreau sa-mi iau niste fir de la p-line Cx Premium Hi Vis si as dori ca cei care au folosit acest fir sa-mi spuna ce parere au despre el...si dc se poate ce dimensiune (0.28. 0.30 sau 0.35) recomanda pt pescuitul crapului....multumesc anticipat
<*)))))><{
Ene Stefan

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

vali s. scrie:Un minus noaptea datorita culorii.
Acelasi minus se aplica si pe o zi insorita un abia daca iti vezi firul de unde iese din apa, in rest jos palaria in fata lui! Este mai scump decat multe alte fire folosite frecvent insa isi merita banii!

inferno

Mesaj de inferno »

p_line am folosit si este foarte bun dar nu imi plac firele fluoroscente cu toate ca sunt cele mai vizibile chiar si la lumina lunei uneori am folosit 25 si 28 si amandoua si_au facut treaba un minus pt 25 se ciupeste cam repede dar asta e normal fiind foarte subtire le recomand cu incredere :D

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Power steel de 26 am folosit. Este ok. Singura temere este ca de fapt este de 28
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

inferno

Mesaj de inferno »

daaaa? naspa dac e asa gros si cum ti sa parut? e ok rezistent adica sa pot forta pestele nu sa il scot 4 standuri mai departe?respecte
:D

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

doru_croc scrie:Power steel de 26 am folosit. Este ok. Singura temere este ca de fapt este de 28
Bravo ai pus punctul pe 'i' ptr a fi sigur de dimensiune cumparativa un micrometru si rezolvati toate dilemele :) :)

inferno

Mesaj de inferno »

aaa nu neaparat sa fie masurat ma intereseaza sa ma ajute iti dai seama ca toti cauta ceva subtire si rezistent dar stii cum e cam greu le imbini :D

pycostef

Mesaj de pycostef »

Recomandati sau nu firele "fluo" in pescuitul crapului...astept pareri pro si contra
Intre "Power Steel" de la Ultima si "Subline" de la Korda ce imi recomandati ?
Multumesc anticipat
<*)))))><{
Ene Stefan

danicopros

Mesaj de danicopros »

korda 10lb verdele :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”