Intrebare ptr presedintele Frps

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Intrebare ptr presedintele Frps

Mesaj de Vladut Mateianu »

Clubul condus de Florentin.Iuga apare pe lista cluburilor membre ale Frps. Totusi, Florentin promoveaza CN desfasurat sub egida Agvps-ului. Sa intelegem ca Frps sprijina organizarea acestui CN si CM ?

Daca este asa, felicitarile mele.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vioril

Re: Intrebare ptr presedintele Frps

Mesaj de vioril »

ce club conduce Florentin ? din cate cunoste Je , clubul cu pricina este condus de distinsul domn Alexandru Mihai ( alias Maxx ) .
catch & release DOAR DACA E CAZUL

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vladut,

CS CARP ZONE NU ESTE MEMBRU FRPS. Am depus doar o solicitare de afiliere dar nu s-a tinut AG de primire de membrii, asa cum fusese anuntata.
Clubul Carp Zone nu participa la CN organizat de X su Y ci participam la CN pur si simplu, indiferent cine il organizeaza si indiferent cine are sau va avea relatia cu FIPS-CIPS. Asa am procedat si anul trecut si asa vom proceda si acum.
Obiectivul Clubului Carp Zone este de a participa si castiga aceste calificari si de a reprezenta Romania la Campionatul Mondial, atat si nimic mai mult.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Scuze ca ma bag in discutie, Maxx se pare ca sunteti deja afiliati, uite un raspuns al lui Popescu pe alt forum, din care rezulta acest lucru.
" Tata Nițu este un om discret și cu bun simț și nu vrea să agite apele. Destul că unii l-au făcut trădător când odată s-a ocupat de lotul Greciei. Lotul o să-l aflați la timpul potrivit, ca și locația de competiție. Evident, după ce FRPS v-a înlocui AGVPSR la CIPS la congresul din februarie, la care federația va avea o delegație cu toate documentele de afiliere. Lambada asta a cluburilor nu face decât să le aducă deservicii. Atenție Carp Zone, că ați fost afiliați la federație. Statul cu fundul în 2 bărci nu face decât să vă discrediteze.
PS Pescarii care vor fi selecționați nu-i știu și nici nu doresc să mă implic în selectarea și pregătirea lor. Sunt convins că cei care se vor ocupa de lot știu ce au de făcut.
Cât privește liniștea „organizatorilor” am vaga idee că RIG SERVICE a solicitat autorizația de organizare a competiției eliberată de ANST și pe care AGVPSR nu o are.
Fir intins

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Inca nu suntem.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cucu Ionel scrie: " Tata Nițu este un om discret și cu bun simț și nu vrea să agite apele. Destul că unii l-au făcut trădător când odată s-a ocupat de lotul Greciei. .
cine l-a facut tradator?
The One Team

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Pe mine ma intrebi?? :?: Dupa cum am scris mai sus, este un copy-paste la un raspuns de-al lui Popescu de pe alt forum, intreaba-l pe el! :wink: :D
Fir intins

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

maxx1979 scrie:Vladut,

CS CARP ZONE NU ESTE MEMBRU FRPS. Am depus doar o solicitare de afiliere dar nu s-a tinut AG de primire de membrii, asa cum fusese anuntata.
Clubul Carp Zone nu participa la CN organizat de X su Y ci participam la CN pur si simplu, indiferent cine il organizeaza si indiferent cine are sau va avea relatia cu FIPS-CIPS. Asa am procedat si anul trecut si asa vom proceda si acum.
Obiectivul Clubului Carp Zone este de a participa si castiga aceste calificari si de a reprezenta Romania la Campionatul Mondial, atat si nimic mai mult.
Am inteles Max, acum este clar. Cu toate ca "omul" se lauda ca va dat si balta sa va ocupati de ea ca multumire ca v-ati afiliat.....

PS Nici Tata Nitu nu stie nimic...... :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Nu ar strica să citiți și statutul FRPS, dacă ați decis să vă afiliați la federație. Afilierea cluburilor se aprobă de Biroul federal și se validează de AG. Probabil că această decizie de a solicita afilierea, vă pune în avantaj față de alte cluburi care au stat pe gânduri până acum.
PS Clubul Carp zone nu va reprezenta niciodată România, indiferent dacă câștigă sau nu un Campionat Național. Lotul Național se stabilește de antrenorul federal și va fi selecționat dintre cei mai buni sportivi legitimați de federație, indiferent de clubul la care sunt legitimați. Așa este corect și statutar. Nu uitați să achitați taxa de afiliere și cotizația așa cum au fost ele aprobate de AG. S-ar putea ca taxa de afiliere să se mărească.
Dacă clubul Carp Zone dorește să renunțe la calitatea de membru afiliat, să se adreseze federației în scris, așa cum a făcut și pentru afiliere. Calitatea de membru FRPS este o opțiune a clubului, nu un favor făcut federației.
Și ca să răspund la întrebarea topic-ului, FRPS nu recunoaște nici o alta structură care să o substituie în dreptul conferit de lege privind reprezentarea pe ramura de sport pescuit sportiv și nici nu va ceda vreun drept pe care legea i-l conferă. Acest lucru va fi evident după ce federația va fi afiliată la CIPS la următorul congres. Nu mai este mult de așteptat. O lună.

vioril

Mesaj de vioril »

Vladut Mateianu scrie:

Am inteles Max, acum este clar. Cu toate ca "omul" se lauda ca va dat si balta sa va ocupati de ea ca multumire ca v-ati afiliat.....

PS Nici Tata Nitu nu stie nimic...... :!:

bai Maxule , noi avem balta si nu stim ?
catch & release DOAR DACA E CAZUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”