Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cine l-a facut tradator?Cucu Ionel scrie: " Tata Nițu este un om discret și cu bun simț și nu vrea să agite apele. Destul că unii l-au făcut trădător când odată s-a ocupat de lotul Greciei. .
Am inteles Max, acum este clar. Cu toate ca "omul" se lauda ca va dat si balta sa va ocupati de ea ca multumire ca v-ati afiliat.....maxx1979 scrie:Vladut,
CS CARP ZONE NU ESTE MEMBRU FRPS. Am depus doar o solicitare de afiliere dar nu s-a tinut AG de primire de membrii, asa cum fusese anuntata.
Clubul Carp Zone nu participa la CN organizat de X su Y ci participam la CN pur si simplu, indiferent cine il organizeaza si indiferent cine are sau va avea relatia cu FIPS-CIPS. Asa am procedat si anul trecut si asa vom proceda si acum.
Obiectivul Clubului Carp Zone este de a participa si castiga aceste calificari si de a reprezenta Romania la Campionatul Mondial, atat si nimic mai mult.
Nu ar strica să citiți și statutul FRPS, dacă ați decis să vă afiliați la federație. Afilierea cluburilor se aprobă de Biroul federal și se validează de AG. Probabil că această decizie de a solicita afilierea, vă pune în avantaj față de alte cluburi care au stat pe gânduri până acum.maxx1979 scrie:Vladut,
CS CARP ZONE NU ESTE MEMBRU FRPS. Am depus doar o solicitare de afiliere dar nu s-a tinut AG de primire de membrii, asa cum fusese anuntata.
Clubul Carp Zone nu participa la CN organizat de X su Y ci participam la CN pur si simplu, indiferent cine il organizeaza si indiferent cine are sau va avea relatia cu FIPS-CIPS. Asa am procedat si anul trecut si asa vom proceda si acum.
Obiectivul Clubului Carp Zone este de a participa si castiga aceste calificari si de a reprezenta Romania la Campionatul Mondial, atat si nimic mai mult.
Vladut Mateianu scrie:Am inteles Max, acum este clar. Cu toate ca "omul" se lauda ca va dat si balta sa va ocupati de ea ca multumire ca v-ati afiliat.....maxx1979 scrie:Vladut,
PS Nici Tata Nitu nu stie nimic......