De competitie, de CN. N-am timp sa caut.Vladut Mateianu scrie:Vali Vesa scrie:Pai ziceai ca te lasi...
de pescuit ? niciodata..... unde am zis eu asa ceva ?

Moderator: gor965
De competitie, de CN. N-am timp sa caut.Vladut Mateianu scrie:Vali Vesa scrie:Pai ziceai ca te lasi...
de pescuit ? niciodata..... unde am zis eu asa ceva ?
exista un concurs mult mai tare decit CN...si pescuiesti numai la somnmiyagi scrie:Bai am si eu loc pe undeva la CN-ul asta? Promit ca dau doar la somn.
Vladut Mateianu scrie:
Saptamana viitoare voi posta programul complet si conditiile de participare la CN 2012 desfasurat sub egida Agvps. Apropo, va putea participa toata lumea, nu se tine cont de culoarea politica..... Iar daca vei vrea sa dai o mana de ajutor, esti binevenit.
Marian Constantin scrie:In seara asta Cristi Rudeanu a afirmat , pe un post de radio ,ca vor putea participa la CN numai cluburile afiliate la AGVPS
este adevarat ?
Kyra scrie:Marian Constantin scrie:In seara asta Cristi Rudeanu a afirmat , pe un post de radio ,ca vor putea participa la CN numai cluburile afiliate la AGVPS
este adevarat ?
Daca ni se ingradeste si placerea de a pescuii este chiar grav si trist
Lasa-l p-ala ca acolo doar ma antrenez.dan _city_center scrie:exista un concurs mult mai tare decit CN...si pescuiesti numai la somnmiyagi scrie:Bai am si eu loc pe undeva la CN-ul asta? Promit ca dau doar la somn.
Cristi Rudeanu a afirmat in seara asta la Renegade Radio ca vor participa doar pescari inscrisi in agvps nominal. Nu din cluburi inscrise. Adica toti membrii unui lot, fie el club sau o adunare de prieteni trebuie sa isi faca un carnet la orice filiala a agvps.Marian Constantin scrie:In seara asta Cristi Rudeanu a afirmat , pe un post de radio ,ca vor putea participa la CN numai cluburile afiliate la AGVPS
este adevarat ?