Sa mor nebun daca n-a innebunit lupu'!
De ceva vreme tot citesc ce se scrie pe acest forum si ma minunez!
De ce ?!?
Degeaba !, ar raspunde unii dintre maestrii caterincii!
Pai , mancav-ar tata, va tot luati uniii ( se stiu nei care si sa le fie rusine) de echipa cu cel mai promitator viitor!
Care-ar fi aia'?!?
Pai Florearta va spune ceva?
Auzise cineva de Floreatza in pescuitul competitional de crap in 2005? Va spun eu : NU!
I-am cunoscut pe baieti intamplator la o sedinta a APCR! Stiti ce isi doreau? Va spun eu sa faca parte din APCR! Stiti ce au obtinut? Va spun tot eu: promisiunea ca daca vor demonstra vor fi primiti!
Vi se pare ciudat?!? ......N-ar trebui!
Stiti ce fac baietii? A ...., Nu stiti?!? .....Pai sa va spun:
1. se inscriu la concursuri (ferice de ei ca isi permit)
2. vorbesc cu Andrei (Vladeanu pentru cine are dubii) si ...... invata!
3. participa la concursuri!
4. muncesc la concursuri (va amintiti cum la festivitatea de premiere de la cupa cupelor cand erau prezenti cu acele infipte in buricele degetelor?
5. rezultatele incep sa vina
Stiti ce primesc?....Probabil ca da dar va fac un rezumat:
1. invective ieftine de genul: socherez samd
2. banuieli ca s-ar fi calificat pentru ca au "sponsiorizat"
3. si alte cacaturi pe care nici macar nu vreau sa mi le amintesc.
Pai bai delatorilor (se simt ei care) cum palaria mea puteti sa contestati meritele lor?!
ce a stat Vladeanu sa le traga de pesti?
i-a tinut Mateianu si Rosioru de mana si astfel s-au trezit pescari de crap
Daca ar fi dupa mine eu as da acestei echipe premiul pentru cel mai bun debut, new entry, ...spunetii cum vreti
@Floreatza
Felicitarile mele sincere si tine-o tot asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Ca mi-am dat seama mai tarziu: daca banuiti ca am orice fel de relatie directa cu Floreatza sau ca as avea vreun interes va inselati.
PPS. Scria cineva ceva cum ca Floretza ar fi "curtat" de pelicanu' si ca atentie APCR....... Bai baieti!!!!!!......pai Floreatza are coloana vertebrala verticala, ce dracu!