Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
DOBRICEAN scrie:as vrea sa imi pun fir nou pe mulinete si nu stiu ce sa aleg din urmatoarele fire
1 Kryston Krystonite Super Mono 8lb 1000m
2 Fir Sufix Ultra Knot 250m fluo
3 CX Premium HI-VIS ( 1000 m ) ( 0,25 mm )
4 Floroclear ( 1000 m ) ( 0,25 mm )
rog pe cunoscatori sa isi dea cu parerea
multumesc
Ultima distance 0.28 e o variantaDOBRICEAN scrie:alte pareri???
Am folosit Sufix Ultra Knot, CX premium si Floroclear. Un plus pentru P Line Floroclear, cu care am reusit sa scot din apa o aripa de Dacie.DOBRICEAN scrie:as vrea sa imi pun fir nou pe mulinete si nu stiu ce sa aleg din urmatoarele fire
1 Kryston Krystonite Super Mono 8lb 1000m
2 Fir Sufix Ultra Knot 250m fluo
3 CX Premium HI-VIS ( 1000 m ) ( 0,25 mm )
4 Floroclear ( 1000 m ) ( 0,25 mm )
rog pe cunoscatori sa isi dea cu parerea
multumesc
Am folosit si eu acel fir si este varza, se intinde si nu mai revine la loc apoi se rupe ca ata de papiota,am fost foarte dezamagit, dupa doua partide de pescuit am pus alt fir pe mulineteodoctee scrie:Ultima distance 0.28 e o variantaDOBRICEAN scrie:alte pareri???
ai dreptate, este un fir care se intinde si nu revine, insa este f moale, l-am folosit in balti fara agatatura si pentru distante mari, numai in aruncare (nu plantez).rdr scrie:Am folosit si eu acel fir si este varza, se intinde si nu mai revine la loc apoi se rupe ca ata de papiota,am fost foarte dezamagit, dupa doua partide de pescuit am pus alt fir pe mulineteodoctee scrie:Ultima distance 0.28 e o variantaDOBRICEAN scrie:alte pareri???