Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Delkimi am,Nash Siren nu am avut,dar ca o parere personala delkimii nu au rival inca pe piata.mielu85 scrie:O parere as dori si sa discutam cine o avut senzorii Delkim Tx-i Plus si si-o luat cei de la Nash Siren pt ca doresc sa-mi achizitionez unul dintre senzori. Care sunt mai fiabili si ce plusuri si minusuri au fiecare...
Peste 2 saptamani astept "un viitor pescar" si nu stiu cate partide voi mai putea face anul asta,iar la anul daca as vrea sa-i vand cu siguranta pretul lor va fi mai mic,asta este singurul motiv pentru care ii dau.Si de ce ii vinzi Madaline?Nu-mi spune ca vrei sa-ti iei tot Delkim dar noica nu te cred.
Atentie,DELKIM produce numai senzori si swingeri ATAT,in schimb Nash-ul produce de toate: bete,senzori,saltele de primire,paturi,corturi,etc.mielu85 scrie:super relatare, ms oricum cred ca ma hotarasc in zilele astea pe Nash Siren mai ales ca sunt model 2011, iar Delkimu o aparut in 1992 si nu prea imi place la ei cum arata.Da despre statii ce ne puteti spune? care-i mai fiabila si cum se comporta