IN ATENTIA D-LUI GELU SAU MIRCEA PTR BOCANCII DE CAMOUFLAGE

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

IN ATENTIA D-LUI GELU SAU MIRCEA PTR BOCANCII DE CAMOUFLAGE

Mesaj de RazvanG »

ASA CUM AM PROMIS ATUNCI CAND AM VB CU DANSUL LA TELEFON,DIN CAUZA FAPTULUI CA NU AM FOST SERIOS ,I-AM FACUT PROMISIUNEA DE AI DA FARA NICI O PRETENTIE FINANCIARA IN CAZUL IN CARE-I VOI GASI.
CUM AM GASIT ACEI BOCANCI ,GASESC DE CUVINTA SA-MI TIN PROMISIUNEA SI IL ASTEPT SA-MI DEA TELEFON LA NR 0727508509 PTR A INTRA IN POSESIA LOR.MULTUMESC FRUMOS
RAZVAN
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Doru Voican

Re: IN ATENTIA D-LUI GELU SAU MIRCEA PTR BOCANCII DE CAMOUFL

Mesaj de Doru Voican »

Daca stau sa ma gandesc bine, m-am rugat de tine cu bani acum cateva luni pt acesti bocanci, m-ai tot plimbat, intr-un final ai zis ca ma suni cand o sa-i iei de nu stiu unde dar nu ai mai sunat. Bineinteles ca aceeasi placa cu promisiunea ca mi-i dai gratis ca nu ai fost parolist si blablabla, dar eu nu doream decat bocancii si sa-ti dau banii.
Nu stiu ce e in capul tau..... :roll:
Nume utilizator schimbat din Doctorul in Doru Voican

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Doctorul scrie:Nu stiu ce e in capul tau..... :roll:

mixxx si bile....doar nu tarate.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Doctorul scrie:Daca stau sa ma gandesc bine, m-am rugat de tine cu bani acum cateva luni pt acesti bocanci, m-ai tot plimbat, intr-un final ai zis ca ma suni cand o sa-i iei de nu stiu unde dar nu ai mai sunat. Bineinteles ca aceeasi placa cu promisiunea ca mi-i dai gratis ca nu ai fost parolist si blablabla, dar eu nu doream decat bocancii si sa-ti dau banii.

Oricum postarea aceasta nu cred ca-si mai avea rostul atata timp cat am facut acel anunt,va astept telefonul ptr a va ceda bocancii.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Domnu Dristor,
Sireturi mai aveti? :mrgreen:
C. S. PELICANUL

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

shimanobig scrie:
Doctorul scrie:Daca stau sa ma gandesc bine, m-am rugat de tine cu bani acum cateva luni pt acesti bocanci, m-ai tot plimbat, intr-un final ai zis ca ma suni cand o sa-i iei de nu stiu unde dar nu ai mai sunat. Bineinteles ca aceeasi placa cu promisiunea ca mi-i dai gratis ca nu ai fost parolist si blablabla, dar eu nu doream decat bocancii si sa-ti dau banii.

Oricum postarea aceasta nu cred ca-si mai avea rostul atata timp cat am facut acel anunt,va astept telefonul ptr a va ceda bocancii.
L-am facut deoarece nu am considerat ca imi era adresat din moment ce ma cheama Vasile :)
Oricum iti multumesc ca ti-ai adus aminte de mine dar dupa atatea luni inchipuie-ti ca am reusit sa-mi achizitonez niste bocanci. Poti sa ii vinzi altcuiva care ii trebuie.
Nume utilizator schimbat din Doctorul in Doru Voican

gelu bar

Mesaj de gelu bar »

shimanobig scrie:ASA CUM AM PROMIS ATUNCI CAND AM VB CU DANSUL LA TELEFON,DIN CAUZA FAPTULUI CA NU AM FOST SERIOS ,I-AM FACUT PROMISIUNEA DE AI DA FARA NICI O PRETENTIE FINANCIARA IN CAZUL IN CARE-I VOI GASI.
CUM AM GASIT ACEI BOCANCI ,GASESC DE CUVINTA SA-MI TIN PROMISIUNEA SI IL ASTEPT SA-MI DEA TELEFON LA NR 0727508509 PTR A INTRA IN POSESIA LOR.MULTUMESC FRUMOS
RAZVAN
Daca aveti nr.43-44 ai vreau eu gratis,si platesc eu transportul pana la baia mare.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

@GELU BAR ,

M-am interesat si sunt nr 42,5 , dar nu cred sa fie o problema daca jeneaza putin ........(merg unghiile ajustate sau decupat putin din bombeu) :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S Nu-i da gratis , doar degeaba si cu transport musai prin Posta Romana (fara intermediari) ! ! ! :D :D :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gelu bar

Mesaj de gelu bar »

gabi1 scrie:@GELU BAR ,

M-am interesat si sunt nr 42,5 , dar nu cred sa fie o problema daca jeneaza putin ........(merg unghiile ajustate sau decupat putin din bombeu) :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S Nu-i da gratis , doar degeaba si cu transport musai prin Posta Romana (fara intermediari) ! ! ! :D :D :D
Am uitat sa precizez ca nu mai am unghii de vreo doua luni de zile si merge si nr.42,5 asa ca ar fi numai bune de mers la peste :lol: :lol: :lol: :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”