macara88 scrie:ba exista ,fi linistit poate nu astia ,dar exista....
sa stii nu toata lumea are delkimi sau hi S sau jeep-uri pe care sa le expuna pe malul baltii ca sa vada ochiu'.
sunt o gramade de produse ieftine si bune care de cele mai multe ori se pot bate de la egal la egal cu cele de "top".
din pacate te contrazic. si la masini ca si la aproape toate domeniiile exista mai multe clase si in fiecare clasa diferiti producatori cu mai reusite sau nereusite produse, la masini exista si dacia si skoda si mercedes si ferari. daca ptr tine un ferari e tot una cu dacia ..... atunci eu ma insel si tu ai dreptate. e adevarat ca ambele se numesc masini si te duc unde insa difera cum te duc, in ce mod si ce cauti la acel drum care le faci cu masina. asa ca ..... exista si ace si delkim si fox si baracuda si... multi altii insa nu toti fac acelasi lucru si la fel de bine. e adevarat ca costa marca insa ea se reflecta si in calitate nu degeaba au ajuns acolo sus si la pret si la calitate.
danielcotoz scrie:
din pacate te contrazic. si la masini ca si la aproape toate domeniiile exista mai multe clase si in fiecare clasa diferiti producatori cu mai reusite sau nereusite produse, la masini exista si dacia si skoda si mercedes si ferari. daca ptr tine un ferari e tot una cu dacia ..... atunci eu ma insel si tu ai dreptate. e adevarat ca ambele se numesc masini si te duc unde insa difera cum te duc, in ce mod si ce cauti la acel drum care le faci cu masina. asa ca ..... exista si ace si delkim si fox si baracuda si... multi altii insa nu toti fac acelasi lucru si la fel de bine. e adevarat ca costa marca insa ea se reflecta si in calitate nu degeaba au ajuns acolo sus si la pret si la calitate.
Parerea mea este ca aveti dreptate in proportie de 50%. Cea mai mare problema o reprezinta PRETUL foarte mare pe care trebuie sa-l platesti pe CALITATE in acest domeniu (pescuit). Este foarte adevarat si ca ai si unele garantii, dar ma repet, platind mai mult decat este normal.
Si da, exista si calitate la bani mai putini, platind mai putin firma.
asta e la toate domenile si doar la pescuit. ma leg din nou de domeniul auto unde o piesa e aceeasi si la vw si la skoda ina daca scrie pe ea vw costa cu 50% mai mult decat la skoda. nu spun ca nu e asa si la pescuit dar nu se poate generaliza si spune ca de aceea cumperi produse scumpe ca sa te etalezi cu ele pe lac mai ales ca lacurile nu sunt nu stiu ce podiumuri de prezentare ca si dorabanti sau .... alta strada "podium" ci poate ca le cumperi ca-ti plac, ca-ti permiti, ca-ti sunt mai utile, ca nu vrei sa ai surprize neplacute, sau alte motive.
Mah Nene! Io am de vreo 3 ani d-aia cu hangere de la Baracuda. Singura mea nemultumire e ca nu au statie, da` daca tot s-a vorbit de masini hai s-o dau si io. Am preferat sa nu-mi iau Delkimi sau Fox-uri ca sa-mi iau un SUV in care sa nu mai am probleme cu caratul lansetelor. Nepriceput cum am fost mi-am luat unul mai ieftin decat Loganul si care consuma cateodata si mai putin decat el. Daca nu exact la fel. Si intretinerea e aceeasi. Asigurare. Tot. Asa ca am senzori Baracuda de 100 de lei tot setul cu tot cu hangere si baterii care daca faci ca mine pe Doripesco te tin 3 ani, da-i plimb cu SUV-ul. Acum imi pot permite sa-mi iau si io Delkimi sau Fox-csi, cate unu` pa rand ca-i criza. Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine. Inca e valabila vorba. Crezi ca toti ceilalti si i-au luat gramada? Crezi ca toti sint asa cu dare de mana?
Auzi si tu la Nenea! Cumperi masina sa dea bine la ochi. De unde sinteti frate?
miyagi scrie:Mah Nene! Io am de vreo 3 ani d-aia cu hangere de la Baracuda. Singura mea nemultumire e ca nu au statie, da` daca tot s-a vorbit de masini hai s-o dau si io. Am preferat sa nu-mi iau Delkimi sau Fox-uri ca sa-mi iau un SUV in care sa nu mai am probleme cu caratul lansetelor. Nepriceput cum am fost mi-am luat unul mai ieftin decat Loganul si care consuma cateodata si mai putin decat el. Daca nu exact la fel. Si intretinerea e aceeasi. Asigurare. Tot. Asa ca am senzori Baracuda de 100 de lei tot setul cu tot cu hangere si baterii care daca faci ca mine pe Doripesco te tin 3 ani, da-i plimb cu SUV-ul. Acum imi pot permite sa-mi iau si io Delkimi sau Fox-csi, cate unu` pa rand ca-i criza. Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine. Inca e valabila vorba. Crezi ca toti ceilalti si i-au luat gramada? Crezi ca toti sint asa cu dare de mana?
esti asteptat la cupa k-karp,la Doripesco ,sa-ti iei revansa toti somotei sa vina la mineee
miyagi scrie:Mah Nene! Io am de vreo 3 ani d-aia cu hangere de la Baracuda. Singura mea nemultumire e ca nu au statie, da` daca tot s-a vorbit de masini hai s-o dau si io. Am preferat sa nu-mi iau Delkimi sau Fox-uri ca sa-mi iau un SUV in care sa nu mai am probleme cu caratul lansetelor. Nepriceput cum am fost mi-am luat unul mai ieftin decat Loganul si care consuma cateodata si mai putin decat el. Daca nu exact la fel. Si intretinerea e aceeasi. Asigurare. Tot. Asa ca am senzori Baracuda de 100 de lei tot setul cu tot cu hangere si baterii care daca faci ca mine pe Doripesco te tin 3 ani, da-i plimb cu SUV-ul. Acum imi pot permite sa-mi iau si io Delkimi sau Fox-csi, cate unu` pa rand ca-i criza. Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine. Inca e valabila vorba. Crezi ca toti ceilalti si i-au luat gramada? Crezi ca toti sint asa cu dare de mana?
esti asteptat la cupa k-karp,la Doripesco ,sa-ti iei revansa toti somotei sa vina la mineee
Bah mai bine ma duceam si atunci la K-Karp ca s-a prins peste si nici n-a fost asa aiurea. Acum daca am inceput cu rezistenta raman pe ea si ma pregatesc sa prind si ceva somni daca mai sint in balta . Macar de poze asa. Da a prins Marius Nihorenco atunci. De ce nu le-a facut poze Teo?
sunt de acord cu tine intrebarea mea era daca ma pot folosi un sezon 2 apoi vad eu ce-mi iau atunci sau pe parcurs dar deocamdata vad ca nimeni nu=i lauda .stima