Quiverloc sau mk2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Quiverloc sau mk2

Solar quiverloc
20
32%
Fox mk2
42
68%

Voturi totale: 62

Vali25

Quiverloc sau mk2

Mesaj de Vali25 »

Salutare si La Multi Ani! Momentan am ceva indicatori noname si vreau sa trec la ceva de calitate dar sunt indecis.
Multumesc!

Vali25

Re: Quiverloc sau mk2

Mesaj de Vali25 »

Daca se poate si ceva argumente va rog! Multumesc!

danicopros

Mesaj de danicopros »

daca fol mk2 o data nu le mai schimbi repede am 2 seturi 1 lam facut cu lumini ,sunt sensibile la orice miscare,au reglaju foarte practic de greutate,prinderea pe fir este unica sunt trainice am un set din 2006 :wink: am avut si euro ilumin si hangerele de la delkim nu se compara

fly
Puncte: 0

Mesaj de fly »

Quiverlock....am si un set de euroswinger dar nu se compara.am pescuit la sarulesti la 350 400 de metri si pe euroswinger nu se vedea cand tragea orice reglaje le-am facut.in schimb pe quiverlock da.iti recomand quiverlock.

Armando

Mesaj de Armando »

MK2 cel mai bun swinger...parerea mea . Are greutati incluse , iar sistemul e foarte practic ( magnet ). Odata folosit nu o sa mai renunti la el. Pretul nu e unul mic , dar merita.
Cat despre plantat la 350-400 de metri cum reactioneaza , nu-ti pot da un raspuns...nu pescuiesc la plantat .

carpiodiem

Mesaj de carpiodiem »

Atata timp cat pescuiesti la distante rezonabile cred ca mk2 este cel mai practic sistem de avertizare

inferno

Mesaj de inferno »

mk2 imbatabil :D

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

in primul rand tebuie sa-ti placa tie si apoi sa vezi ce stil practici si care-ti sunt mai utili. eu folosesc swingeri de la esox (sunt ceva copii dupa mk2) si sunt foarte incantat de ei. merg brici si chiar imi plac mai mult decat cei de la fox, au culoarea mai vie si in 2 ani nu am avut nici o pr cu ei. e adevart ca nu am pescuit plantat la sute de metri ci doar lasute de km de casa :D insa la pescuitul normal merg brici. cati pescari atatea pareri insa e bine caci putem sa le impartasim si ne ajuta in oarecare masura

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”