daca fol mk2 o data nu le mai schimbi repede am 2 seturi 1 lam facut cu lumini ,sunt sensibile la orice miscare,au reglaju foarte practic de greutate,prinderea pe fir este unica sunt trainice am un set din 2006 am avut si euro ilumin si hangerele de la delkim nu se compara
Quiverlock....am si un set de euroswinger dar nu se compara.am pescuit la sarulesti la 350 400 de metri si pe euroswinger nu se vedea cand tragea orice reglaje le-am facut.in schimb pe quiverlock da.iti recomand quiverlock.
MK2 cel mai bun swinger...parerea mea . Are greutati incluse , iar sistemul e foarte practic ( magnet ). Odata folosit nu o sa mai renunti la el. Pretul nu e unul mic , dar merita.
Cat despre plantat la 350-400 de metri cum reactioneaza , nu-ti pot da un raspuns...nu pescuiesc la plantat .
in primul rand tebuie sa-ti placa tie si apoi sa vezi ce stil practici si care-ti sunt mai utili. eu folosesc swingeri de la esox (sunt ceva copii dupa mk2) si sunt foarte incantat de ei. merg brici si chiar imi plac mai mult decat cei de la fox, au culoarea mai vie si in 2 ani nu am avut nici o pr cu ei. e adevart ca nu am pescuit plantat la sute de metri ci doar lasute de km de casa insa la pescuitul normal merg brici. cati pescari atatea pareri insa e bine caci putem sa le impartasim si ne ajuta in oarecare masura