Am deja 2 NEXAVE DE 3.60 (CU CARE VR SA LE "IMPERECHEZ ")si am si o lanseta mai no name sa ziceam asa de 3.90 da nu prea ma inpac cu 3.90 mi se pare ca me chinuie mai tare si nu merita pt 5-6 metri (PAREREA MEA )
Am deja 2 NEXAVE DE 3.60 (CU CARE VR SA LE "IMPERECHEZ ")si am si o lanseta mai no name sa ziceam asa de 3.90 da nu prea ma inpac cu 3.90 mi se pare ca me chinuie mai tare si nu merita pt 5-6 metri (PAREREA MEA )
Daca aia no name de 3.90m te chinuie prea tare, de ce cauti sa faci o comparatie (o alegere) intre 2 modele de lansete cu caracteristici tehnice diametral opuse ?!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Daca aia no name de 3.90m te chinuie prea tare, de ce cauti sa faci o comparatie (o alegere) intre 2 modele de lansete cu caracteristici tehnice diametral opuse ?!
Pai spre exemplu cele 2 NEXAVE pe care le am sunt super Ok si sincer as mai cumpara 2 insa nu mai exista sau cel putin eu nu am mai gasit prin magazine .Primele 2 le-am luat la un pret ok deoarecea au fost la promotie la GIPO ( 2 la pret de 1 )
TC=Test Curve= x,x LBS ...pe romaneste = Testul de curbura= greutatea (exprimata in lbs) la care varful lansetei face unghi de 90 de grade in raport cu talonul lansetei, tinuta in plan orizontal !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga