Drepturi de autor...

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Florentin Iuga
Puncte: 0

Mesaj de Florentin Iuga »

@adrian olteanu

Cum vine aia "Emisiunea e buna dar realizatorul nu ie pescar se vede si emisiunea sufera." Hotaraste-te, ori sunt pescar si stiu sa fac emisiunea ori...
Cei care ma cunosc stiu ca de 46 de ani imi curge Muresul prin vine si ca nu e saptamana in care sa nu fiu pe vreo balta, nu numai cu camera ci si cu lansetele.
Cei care ma cunosc stiu ca emisiunea e facuta de propria mea casa de productie -Euro Media Impact- si distribuita pe OTV contra cost, de 6 ani. Adica platesc difuzarea ei. Fara sa castig nici un leu, cu cheltuieli din belsug, adica intelegi... deplasari, taxa normala pe balti ca orice pescar, camere, casete, plata operator, etc. Si apropo de televiziune, OTV-ul e singura dispusa sa difuzeze emisiunea. Jumatate de ora, pentru ca nu-mi permit sa platesc mai mult. La o ora inconfortabila, din acelasi motiv (3000 euro/ora la o ora mai buna). Domnule PESCAR te astept oricand la firma mea sa-ti incerci pe propriul buzunar pasiunea. Te incumeti? Sau poate crezi ca pescar e numai cel ce a castigat un concurs. Stiu ca nu am carisma lui Gigi Stefan si nici discursul lui Pruteanu dar daca nu voi mai face emisiunea doar pentru ca nu-ti place de mutra mea, cine ar castiga ceva? (in afara de mine)
Astept pe oricine crede ca o poate face mai bine, cu cea mai mare placere. Eu pun la dispozitie intreg suportul video. Vorbesc serios.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Florentin Iuga scrie:@adrian olteanu

Cum vine aia "Emisiunea e buna dar realizatorul nu ie pescar se vede si emisiunea sufera." Hotaraste-te, ori sunt pescar si stiu sa fac emisiunea ori...
Cei care ma cunosc stiu ca de 46 de ani imi curge Muresul prin vine si ca nu e saptamana in care sa nu fiu pe vreo balta, nu numai cu camera ci si cu lansetele.
Cei care ma cunosc stiu ca emisiunea e facuta de propria mea casa de productie -Euro Media Impact- si distribuita pe OTV contra cost, de 6 ani. Adica platesc difuzarea ei. Fara sa castig nici un leu, cu cheltuieli din belsug, adica intelegi... deplasari, taxa normala pe balti ca orice pescar, camere, casete, plata operator, etc. Si apropo de televiziune, OTV-ul e singura dispusa sa difuzeze emisiunea. Jumatate de ora, pentru ca nu-mi permit sa platesc mai mult. La o ora inconfortabila, din acelasi motiv (3000 euro/ora la o ora mai buna). Domnule PESCAR te astept oricand la firma mea sa-ti incerci pe propriul buzunar pasiunea. Te incumeti? Sau poate crezi ca pescar e numai cel ce a castigat un concurs. Stiu ca nu am carisma lui Gigi Stefan si nici discursul lui Pruteanu dar daca nu voi mai face emisiunea doar pentru ca nu-ti place de mutra mea, cine ar castiga ceva? (in afara de mine)
Astept pe oricine crede ca o poate face mai bine, cu cea mai mare placere. Eu pun la dispozitie intreg suportul video. Vorbesc serios.

Sincer nu cred ca s-a referit la tine ci la colegul care ti-a tinut locul cit ai fost in Portugalia
In rest fi pe pace , este cea mai buna emisiune de pescuit care s-a difuzt vre-odata in Romania

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Florentine,

Vezi ca si pentru asta cu " s-a facut .... anul asta " trebuiesc platite drepturi de autor ! :lol: :lol:

turlostanu

Mesaj de turlostanu »

Florentin@

Are dreptate Cezar !!! Lui Manole Marcus regizorul filmului celebru( "Operatiunea...") :D :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@turlostane

mai bine platiti voi (tu si cu naumovici) drepturi de autor lui GEORGE LUCAS!!!

:D :D :D
The One Team

turlostanu

Mesaj de turlostanu »

:lol: :lol:

ce tare e Andrei Vladeanu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Adi Olteanu are dreptate, Florentin nu a fost la peste niciodata, e varza !!!!!!
Face emisiunea de frica , ca are un vecin de bloc puternic care-l bate daca nu-i aduce saptamanal peste proaspat si de aceea face Florentin emisiunea ca sa-i dea patronii de balti pesti sa-i duca la vecin ! :D
Sa mor in Delta daca nu-i asa ! :wink: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vladut, numai tu esti de vina, ca m-ai imbolnavit in delta cu citatele tale, asa ca te chem la cremenal sa platesti in solidar, ca autor moral. :D :D
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gata ,nea Eugene ! Pofteste la mine-n cort sa te servesc c-o visinata ! :D

Avatarul tau e foarte tare, zici ca esti Anton Lupan din "Toate panzele sus !". Cu toate ca tu te asemeni mai mult cu Martin Strikland !!!! :D :lol: :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Bai Yugo nu te mai agita atat ca am facut o confruzie cu emisiunea de la alta televiziune. Asa e tu esti chiar pescar ai fost in delta cu baieti de la mine cu pasare cu crfisti vladut si alti si stiu ca esti talentat ai luat si de 14 kile in delta crap.emisiunea e buna e cea mai buna . Am boala pe imputitu ala de tiban ca e de un nivel de prost gust si nesimtoit teribil. Scuze pentru tine de neintelegere .Da cati ani tu de pescvuiesti pe mures de 48 de ani ?ca pari mai tanar la tv.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”