Moderator: viorel dulamita
Florentin Iuga scrie:@adrian olteanu
Cum vine aia "Emisiunea e buna dar realizatorul nu ie pescar se vede si emisiunea sufera." Hotaraste-te, ori sunt pescar si stiu sa fac emisiunea ori...
Cei care ma cunosc stiu ca de 46 de ani imi curge Muresul prin vine si ca nu e saptamana in care sa nu fiu pe vreo balta, nu numai cu camera ci si cu lansetele.
Cei care ma cunosc stiu ca emisiunea e facuta de propria mea casa de productie -Euro Media Impact- si distribuita pe OTV contra cost, de 6 ani. Adica platesc difuzarea ei. Fara sa castig nici un leu, cu cheltuieli din belsug, adica intelegi... deplasari, taxa normala pe balti ca orice pescar, camere, casete, plata operator, etc. Si apropo de televiziune, OTV-ul e singura dispusa sa difuzeze emisiunea. Jumatate de ora, pentru ca nu-mi permit sa platesc mai mult. La o ora inconfortabila, din acelasi motiv (3000 euro/ora la o ora mai buna). Domnule PESCAR te astept oricand la firma mea sa-ti incerci pe propriul buzunar pasiunea. Te incumeti? Sau poate crezi ca pescar e numai cel ce a castigat un concurs. Stiu ca nu am carisma lui Gigi Stefan si nici discursul lui Pruteanu dar daca nu voi mai face emisiunea doar pentru ca nu-ti place de mutra mea, cine ar castiga ceva? (in afara de mine)
Astept pe oricine crede ca o poate face mai bine, cu cea mai mare placere. Eu pun la dispozitie intreg suportul video. Vorbesc serios.