" S-a facut mult peste anul asta ! "

Nu prindeau toti, dar cine stia cat de cat tot lua 10-15 kg de pestepe zi. Ma refer la crap si caras. Eu am pescuit 2 zile la crap si am luat cam 100 de kg, crap si caras. Crap intre 1 si 8 kg, iar carasul intre 0,5 si 1.5 kg, o frumusete. Locatia :Dunarea Veche intre Crisan si Mila 23, la Mila Turceasca ,cum zic localnicii din Crisan.Din barca, ancorati la 50-60 de metri de mal, pe apa de 6 metri. Momeala : porumb Meleg, cu care am si nadit. De fructe si miere.Si scopex preparat de mine.
Captura expeditiei : 11.5 kg, Florentin Iuga(Infopescar OTV).
Cantitate : 40 de kg caras in 7 ore, Baros(Mita arbitrul).
O zi am dat la stiuca pe un lac secret unde ne-a dus Iulica (prietenul meu din Crisan), impreuna cu Maimutoiul Mik. De la 8:30 dimineata pana la ora 15:30 am luat impreuna vreo 60-70 de kg de stiuca, in total 60 de bucati intre 0.800 si 4 kg. "Monstrul " a fost capturat de mine !

Foarte bine manca si somoteiul, pana in 1,5 kg, dar tragea non-stop, in general pe Dunarea Veche.
O expeditie reusita, in care s-a prins si peste si ne-am si distrat pe cinste.Si am si baut putin !

Anul asta voi mai repeta expeditia inca de 2 ori, odata la sfarsitul lui octombrie si odata in noiembrie. Si cu voia lui Dumnezeu, la inceputul lui decembrie, la crap.
Numai bine si fir intins celor ce imi vor calca pe urme !