fox sky pod sau daiwa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

DOBRICEAN
Puncte: 0

fox sky pod sau daiwa

Mesaj de DOBRICEAN »

salut ma puteti ajuta ce sa aleg inre cele doua rod poduri?
ce distante au intre buz bari? ca nu gasesc nicaieri acest amanunt
:?:

RazvanG
Pescar de competitie

Re: fox sky pod sau daiwa

Mesaj de RazvanG »

[quote="DOBRICEAN"]salut ma puteti ajuta ce sa aleg inre cele doua rod poduri?
ce distante au intre buz bari? ca nu gasesc nicaieri acest amanunt
:?:[/quo
pichetii tata,pichetii sunt sfinti :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cristi Olaru

Mesaj de Cristi Olaru »

DOBRICEAN scrie:ce distante au intre buz bari? ca nu gasesc nicaieri acest amanunt
:?:
Dimensiuni Daiwa Inox:
Lungime 90-165cm

Lungime buzzbar 58 cm

Distanta intre posturi 19cm/29cm ( 4/3 posturi )
Ca sa le poti compara, mai trebuie bagati niste bani in Daiwa ( angulatori si piciore lungi )
Tot ceea ce spui, vorbeste despre tine...

DOBRICEAN

Mesaj de DOBRICEAN »

deci sa intaleg ca sky pod este deasupra de daiwa?

Cristi Olaru

Mesaj de Cristi Olaru »

DOBRICEAN scrie:deci sa intaleg ca sky pod este deasupra de daiwa?
Nu trage asa repede concluzii, compara mere cu mere si pere cu pere.
Depinde ce vrei de la rod pod.
Dispui de bani si vrei sa-ti iei un rod pod de " bon ton ", foarte bun, iti iei sky pod, sau solar ( varianta euro worldwide ).
Vrei un rod pod foarte stabil, care sa faca aceleasi lucruri ca cele de mai sus, dar mai greu si mai ieftin, iti iei daiwa, + ce ti-am spus in postul trecut.
Spor la ... " cantarit ".
Tot ceea ce spui, vorbeste despre tine...

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Solar Euro World Wide daca tot vrei sa investesti intr-un rod pod!

inferno

Mesaj de inferno »

sky pod nr 1 pt mine nu mi_as lua nimic altceva :D

Levi

Mesaj de Levi »

Iti recomand SkyPodul. Adevarul este ca ambii sunt foarte stabili, insa sistemul de fixare de pamant in cazul skypodului este mult mair reusita decat la solar, unde fixezi rodpodul prin bara centrala (cu "solar rod pod anchor") cu un pichet, daca poti sa infigi in sol...iar la fox ai 4 talpici de fixare ptr fiecare picior in parte, iar ancorarea se face prin cuie de cort. Cuiele de cort poti sa le "violezi" cu un ciocan daca e cazul :mrgreen: si nici nu intra asa de adanc in pamant cat este necesar la un pichet, si nu uita ca ai 4 puncte de fixare! Acest aspect poate fi important in furtuna, eu am patit cu vantul odata...iar pe de alta parte daca pescuiesti aproape in agatatura. Si oricum, fixat de sol tot ansamblul mi se pare mult mai stabil. Punctul slab la fox este acea ca in ploaie partile tubulare poate sa se umple cu apa si trebuie uscate, iar dupa un timp o sa se spalaceasca din cauza razelor solare. Cam atat :D

macara88

Mesaj de macara88 »

Eu unul am facut un fel de MINI INVENTIE :roll: Acum ceva timp am cumparat un ROD pod de la enrgo fish ( startert fishu sau cam asa ceva ) acesta este tot din aluminiu si este cu 3 posturi.Intr-o perioada m-am gandit sa imi iau PROLOGIC LUX V2 insa apoi mi-a venit in minte cum pot remodela rodpodul de la enrgo sa arate ca un SKYPOD :D.Am luat un tub cu vopsea negra , am luat niste buzbaruri SOUL cu 4 posturi am luat niste picioare mai lungi si acum arta la fel ca SKY PODUL doar ca nu scrie pe el FOX SKYPOD :wink: . Sper ca am fost de folos :roll: . Mai bine decat sa dai o avere pe un RODPOD iti iei picheti si de restul banilor iti iei orice altceva . Eu unul am reconditionat acest rodpod doar pt cazurile cand merg pe pontoane insa , sincer sa fiu pe mine ma enrveaza la culme rodpodul ,deoarece firele se incurca mult mai tare decat pe picheti.Multi dintre voi vor spune ca nu are stabilitatea unui rodpod de clasa sau ca se monteaza mai greu insa daca pescuiesti de placere ce nevoie ai sa il asamblezi in 2 minute ???

Danio

Mesaj de Danio »

La momentul actual, din pct de vedere calitativ, nu m-as baga decat la doua variante: Fox SkyPod sau Solar Euro World Wide... Acum depinde ce vrei...,

Fox: mai greu...are parti din plastic care se vor deforma in timp...ocupa mai mult loc la transport...DAR...rezistent...se ancoreaza mai bine...si e mai ieftin

Solar: inox 100%...cantareste aproape nimic (vreo 3kg)...dar cu vreo 50% mai scump decat Fox

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”