FAINA ++

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

PANAIT CEZAR
Puncte: 0

FAINA ++

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Incerc mereu sa dau nastere la cite un mix nou(pentru mine) pentru boiliesuri.Daca am prins cu un boilies creat in totalitate de mine incerc mereu sa-l imbunatatesc.Anul asta PLATICA mi-a stricat toate planurile si alaturi de graba in care am facut bilele ,s-a dus totul de ripa.Bilele erau mincate in totalitate de platica in cinci minute,dar recunosc si faptul ca m-am bagat si in "locuri mai putin accesibile",intr-un cuvint m-am aruncat mai departe decit trebuie deodata-BILE SOLUBILE.Temporar am renuntat la astfel de bile si m-am intors acolo unde imi este deocamdata locul.Intrebarea mea este:
Daca ti-ar veni o trasnaie in cap si ai vrea sa alegi citeva fainuri din care sa faci bile ,care faina ai folosi-o ca liant puternic ,in cantitate de maxim 300 de grame,faina care sa lege fainurile anterior alese si sa faca bilele beton fara sa se crape dupa uscare?
Daca nu poti sa-mi raspunzi,nu este nici o suparare ,eu iti multumesc oricum.
ORICE S-AR INTIMPLA FII OM,PESTE N-AI CUM SA DEVII!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

intrebarea ta suna ciudat pt mine
existe multiple variante sa faci bilele beton. (exista chiar mix-uri de la firme celebre din care bilele ies beton)
diametral opus fata de tine, eu am tot cautat in experimentele mele sa fac bile moi, elastice.
prin urmare, eu nu prea pot sa te ajut...
The One Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

faina care face bilele tari se numeste coca..... :lol: :lol: :lol:
acum serios probabil ca glutenul de grau te ar ajuta..eu am avut ceva experiente neplacute..prea mult gluten face coca elastica dar e un liant f bun.
Ultima oară modificat Joi Oct 12, 2006 23:22 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

acum imi dau seama ca am raspuns la o intrebare adresata direct lu' vladeanu! imi cer scuze...
si ca sa nu bat campii pe langa subiect...cu care din mixurile de la sbs castigi locul 1 la tancabesti si care pt hobaia? si lichidele daca se poate.. :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

te salut plesule!
nu iti pot raspunde la intrebare.
insa pot sa-ti fac niste boiliesuri pt hobaia, de locul 1, 2 sau 3! cum preferi.
:D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@andrei

le-ai reglat din faina de maple peas ? Recunoaste macar acum ! :lol: :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@andrei,
ce are, domle Valerica, e plin de buna dispozitie dupa iesirea din Delta !
@panait cezar
sperind ca maestrul Vladeanu nu se va supara,eu iti recomand faina de orez, in jur de 5% , pe care as folosi-o in locul glutenului de griu. Bine , asta doar pentru bile de locul 12, de exemplu :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andrei

Discutiile mari de la Hobaia au fost pentru bilele de locul 4, alea de 1, 2 si 3 le stie toata lumea ! :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mark twain

Mesaj de mark twain »

@ Andrei
bilutele alea elastice au legatura cu "Profesorul distrat" ? :lol: mai bine faceai niste bile "bumerang"
Clubul de Pescuit Crap "Pelicanul"

mih_carp

Mesaj de mih_carp »

Si eu iti recomand tot faina de orez in proportie de max. 10% altfel sunt bune doar de spart capul pestilor cu ele. :wink:
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”