Cu si despre crap by PVTV

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
F&H
Partener Crapmania.ro

Re: Cu si despre crap by PVTV

Mesaj de F&H »

Imagine

Ati vazut steagurile si bannerele agatate de undite telescopice si lansete in Piata Universtitatii? Stiti de ce? Pentru ca acolo sunt multi pescari. Unii veniti sa-si exprime spontan nemultumirile legate de braconaj, altii infuriati de taxele prea mari de pe balti. Am vazut baboieri batrani care nu mai pot suporta aroganta baronilor cu balti, dar si muscari care denunta distrugerea raurilor de munte de catre mafia din Energie.

Cand Mamaliga explodeaza din carlig

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

Anul 2012 pare a fi unul de gratie pentru pescuitul sportiv din Romania. Liga Romana de Spinning este pe cai mari dupa ce anul trecut a obtinut o importanta medalie de argint la CM de pescuit din barca si incearca sa atraga aceasta competitie in tara noastra dupa ce varianta Nil/Egipt a fost refuzata, iubitorii pescuitului la crap asteapta cu nerabdare sa vada pe viu un Campionat Mondial, eveniment din ce in ce mai popular pe intreg mapamondul. Si uite asa, toti pescarii se agita, fac planuri, incearca sa se implice intr-un mod sau altul in ceea ce urmeaza a fi o pagina din cartea de istorie a pescuitului.

Interviu Popescu Stefan

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Partea a treia pe cand?
Urban culture.

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

Sambata, pe lacul Corbu, s-a facut o vizionare a lucrarilor de amenajare, sub indrumarea domnului Teodor Bentu, vicepresedintele AGVPS. Solutia aleasa de catre administratorii lacului de amenajare a locurilor de pescuit este cea pe care o puteti vedea in pozele urmatoare.

http://pv-tv.tv/romanian/pescuit/alte-a ... corbu.html

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

Iarna este probabil cea mai grea perioada a anului pentru pescuitul crapului. Lasand la o parte frigul pe care ar trebui sa il induri stand ore bune in aer liber, exista si riscul, destul de ridicat, de a nu avea nicio captura. Pentru cei ce insa nu pot sta departe de malul unei ape si considera ca asteptarea pana la primavara este prea lunga, va pot da cateva sfaturi utile pentru a va mari sansele.

La crap in timpul iernii

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

O metoda foarte eficienta de pescuit crap este pescuitul plantat, cum il numesc eu si alti pescari, metoda care se practica atunci cand pe balta sau pe raul unde pescuim este permis acest lucru.

La crap, plantat

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

Urmare a solicitarii noastre inregistrata la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST), in cadrul Compartimentului de Comunicare si Relatii Publice, cu nr. CCRP/02/10.01.2012, am primit raspunsul presedintelui ANST, Doina Ofelia Melinte. Adresam atunci cateva intrebari presedintelui ANST, intrebari legate de pescuitul sportiv din Romania si pe care le reproducem si aici.

Campionatul Mondial de Crap in pericol?

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

TRAIAN JULA
Salut! Numele meu este Traian Jula si as avea o nedumerire. Am tot analizat mult care ar fi lungimea ideala al unui forfac (atasat la un plumb in-line), iar in urma mai multor partide pe pescuit am ajuns la concluzia ca lungimea ideala ar fi undeva la max 15 cm. Am testat in paralel cu forfac mai lung, iar cele mai bune rezultate le-am obtinut cu forfac de 12-15 cm...

Lungimea forfacului la crap

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

La ce te poti gandi in aceasta perioada daca nu la cum o sa-ti poti asigura confortul in partidele urmatoare de pescuit. Cei de la Nash au venit cu o propunere demna de luat in seama, in special de cei care obisnuiesc sa petreaca mult timp pe malul lacului sau de cei „cu greutate”.

Mai mult confort cu Nash Indulgence Emperor

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”