Premii cumulate 23.500 lei
Diferența 90.000-23.500=66.500 lei
Tare rețeta. Mă bag la organizare.

O să-l invit și pe Blejnar.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dar de ce toata lumea face diferenta doar intre incasari si premiile cash ? Mai sunt si alte costuri care se scad din suma totala...inchirierea baltii, arbitrajul, logistica, etc. !Popescu Stefan scrie: Diferența 90.000-23.500=66.500 lei
Popescu Stefan scrie:60x1500=90.000 lei
Premii cumulate 23.500 lei
Diferența 90.000-23.500=66.500 lei
Tare rețeta. Mă bag la organizare.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O să-l invit și pe Blejnar.
pai de unde sa stie el "saracu' " de cheltuieli?...el a organizat evenimente numai cu incasari.gor965 scrie:Dar de ce toata lumea face diferenta doar intre incasari si premiile cash ? Mai sunt si alte costuri care se scad din suma totala...inchirierea baltii, arbitrajul, logistica, etc. !Popescu Stefan scrie: Diferența 90.000-23.500=66.500 lei
Nu știu dacă APCR mai apucă să organizeze această pseudocompetiție. Ieri am avut termen pentru dizolvarea APCR și nu s-au prezentat. Dar, ce întârzie, nu trece. Atenționez și pe cei care se vor constitui ca arbitri. Federația nu va tolera ca desfășurarea vreunei competiții (așa amicală cum este acest așazis campionat) să fie arbitrată de persoane care nu sunt autorizate de federație. Dacă cineva își închipuie ca starea actuală din pescuitul sportiv va continua, va avea o cruntă dezamăgire. Calea de desfășurare a competițiilor de pescuit sportiv a fost trasată și nu este cea indicată de APCR, ALRC, AGVPSR sau oricare alta în afara federației. Eu îl înțeleg și pe Costeluș pentru că în banii ăștia erau și cei pentru pușculița personală. Ce nu pricepe el, este faptul că în pescuitul sportiv este un nimeni. La fel ca mulți alții care cred că ei au inventat pescuitul sportiv. Într-un an de zile, nimeni nu va mai vorbi de ei.gor965 scrie:Dar de ce toata lumea face diferenta doar intre incasari si premiile cash ? Mai sunt si alte costuri care se scad din suma totala...inchirierea baltii, arbitrajul, logistica, etc. !Popescu Stefan scrie: Diferența 90.000-23.500=66.500 lei
pentru functia pe care o ocupa - secretar APCR - nici nu trebuie sa fi fost cineva in pescuitul sportiv.Popescu Stefan scrie: Eu îl înțeleg și pe Costeluș pentru că în banii ăștia erau și cei pentru pușculița personală. Ce nu pricepe el, este faptul că în pescuitul sportiv este un nimeni. .
CIS aveti?Popescu Stefan scrie: ... Federația nu va tolera ...
Popescu Stefan scrie: Atenționez și pe cei care se vor constitui ca arbitri. Federația nu va tolera ca desfășurarea vreunei competiții (așa amicală cum este acest așazis campionat) să fie arbitrată de persoane care nu sunt autorizate de federație. .