Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
E diferenta mare ! Butonul de frana influenteaza in acelasi timp frana de lupta si frana de atac (baitrunner-ul) ...in sensul in care, dupa ce ai ridicat clapeta convertorului, orice miscare ulterioara iti modifica frana de lupta, necesara dupa inteparea pestelui si intrarea in drill . Dupa ce te inveti cu el nu mai sunt probleme.mihasca_doru scrie:asi vrea sa-mi schimb mulinetele si imi plac niste mulinete care nu au bait runner,dar am gasit un convertor de bait ranner care se pune in fata.a folosit cineva asa ceva,care e diferenta dintre cel clasic si asta din fata???astept parerile voastre.........mulinetele sunt okuma axeon.
cum adica orice miscare ulterioara iti modifica frana de lupta,ce miscare?frana bait ranner-ului se poate regla sau are un reglaj "standard"?frana de lupta nu e separata de bait cu acest dispozitiv,sau e ceva combinat,ca din filmulet nu am iteles mare lucru.......scuze daca te plictisesc.....gor965 scrie:E diferenta mare ! Butonul de frana influenteaza in acelasi timp frana de lupta si frana de atac (baitrunner-ul) ...in sensul in care, dupa ce ai ridicat clapeta convertorului, orice miscare ulterioara iti modifica frana de lupta, necesara dupa inteparea pestelui si intrarea in drill . Dupa ce te inveti cu el nu mai sunt probleme.mihasca_doru scrie:asi vrea sa-mi schimb mulinetele si imi plac niste mulinete care nu au bait runner,dar am gasit un convertor de bait ranner care se pune in fata.a folosit cineva asa ceva,care e diferenta dintre cel clasic si asta din fata???astept parerile voastre.........mulinetele sunt okuma axeon.
Vezi in filmuletul de mai jos , convertorul ala pus pe un Oryx !
http://www.youtube.com/user/Gor965?feat ... h-w2x6x-6w