ajutor mulinete cu sistem bait runner in fata!!!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mihasca_doru

ajutor mulinete cu sistem bait runner in fata!!!!!

Mesaj de mihasca_doru »

asi vrea sa-mi schimb mulinetele si imi plac niste mulinete care nu au bait runner,dar am gasit un convertor de bait ranner care se pune in fata.a folosit cineva asa ceva,care e diferenta dintre cel clasic si asta din fata???astept parerile voastre.........mulinetele sunt okuma axeon.
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: ajutor mulinete cu sistem bait runner in fata!!!!!

Mesaj de gor965 »

mihasca_doru scrie:asi vrea sa-mi schimb mulinetele si imi plac niste mulinete care nu au bait runner,dar am gasit un convertor de bait ranner care se pune in fata.a folosit cineva asa ceva,care e diferenta dintre cel clasic si asta din fata???astept parerile voastre.........mulinetele sunt okuma axeon.
E diferenta mare ! Butonul de frana influenteaza in acelasi timp frana de lupta si frana de atac (baitrunner-ul) ...in sensul in care, dupa ce ai ridicat clapeta convertorului, orice miscare ulterioara iti modifica frana de lupta, necesara dupa inteparea pestelui si intrarea in drill . Dupa ce te inveti cu el nu mai sunt probleme.
Vezi in filmuletul de mai jos , convertorul ala pus pe un Oryx !
http://www.youtube.com/user/Gor965?feat ... h-w2x6x-6w
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

gor965 scrie:
mihasca_doru scrie:asi vrea sa-mi schimb mulinetele si imi plac niste mulinete care nu au bait runner,dar am gasit un convertor de bait ranner care se pune in fata.a folosit cineva asa ceva,care e diferenta dintre cel clasic si asta din fata???astept parerile voastre.........mulinetele sunt okuma axeon.
E diferenta mare ! Butonul de frana influenteaza in acelasi timp frana de lupta si frana de atac (baitrunner-ul) ...in sensul in care, dupa ce ai ridicat clapeta convertorului, orice miscare ulterioara iti modifica frana de lupta, necesara dupa inteparea pestelui si intrarea in drill . Dupa ce te inveti cu el nu mai sunt probleme.
Vezi in filmuletul de mai jos , convertorul ala pus pe un Oryx !
http://www.youtube.com/user/Gor965?feat ... h-w2x6x-6w
cum adica orice miscare ulterioara iti modifica frana de lupta,ce miscare?frana bait ranner-ului se poate regla sau are un reglaj "standard"?frana de lupta nu e separata de bait cu acest dispozitiv,sau e ceva combinat,ca din filmulet nu am iteles mare lucru.......scuze daca te plictisesc..... :D :D

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Convertorul se compune din 2 parti...butonul de frana care se infileteaza pe tambur si parghia de eliberare a tamburului (baitrunner-ul) . Fiind vorba de un singur buton de frana, nu ai cum sa reglezi separat miscarea tamburului inainte si dupa activarea baitrunner-ului ! Daca vrei ca pestele sa ia fir foarte greu, dupa ridicarea clapetei poti regla acest lucru invartind butonul de frana...problema e ca in momentul ala modifici implicit si frana de lupta...si daca e prea stransa, n-o sa mai poti inchide baitrunner-ul ! Plaja de reglaj e mult mai mica decat la un baitrunner clasic. Uita-te mai jos in primele 20 de secunde, ce se intapla daca strangi butonul cu baitrunnerul deschis (clapeta aia suspenda apasarea capacului de frana pe discurile de frana...e un arc in interior care ridica tamburul de pe discuri, sustinandu-se pe ax) . Recomandarea producatorului e sa reglezi inati frana de lupta (la o treime din rezistenta firului) si apoi sa activezi baitrunnerului.
http://www.youtube.com/watch?v=-Qxf7Jnx-5w
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

merci mult acum m-am lamurit 100%!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”