Naditoare

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Sorin Daringa
Puncte: 0

Naditoare

Mesaj de Sorin Daringa »

Cumparand cateva naditoare azi la un magazin am avut o discutie cu baiatul de la raft precum naditoarele cu tija nu ar sta bine pe fundul apei si montura sa nu dea randament 100%.Aici sa referit la faptul ca naditorul ar sta undeva intr-un unghi de 45 gr.Mi-a recomandat sa mut naditorul undeva la mijlocul tijei pt a sta culcat pe substat.Pe PVTV am vazut un reportaj unde Maty pescuia cu momitor si avea tija taiata 3 sferturi.
Astept cateva pareri si sfaturi de la cei care pescuiesc mult cu momitoare...Multumesc
Imagine

pyv 78

Re: Naditoare

Mesaj de pyv 78 »

da , avea dreptate. eu mut momitorul, nu chiar la jumate, cam 5 cm in sus , dupa care strang un pic cu patentul de plumb sa nu mai culiseze pe tija. si tot timpul sa incarci momitorul egal.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

In loc de tija foloseste leadcore si ai scapat de-o grija.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu cred ca e nevoie de astfel de artificii. Momitorul cu tija oricum se culca pe substrat atunci cand intinzi firul si oricum pana ajunge pe fund cade o parte din nada si revine incet la greutatea si forma initiala si va sta culcat asa cum a fost gandit.
N-are rost sa complicati lucrurile inutil.
Cum se aseaza momitorul depinde si de substrat. Fiecare crenguta poate duce la asezarea incorecta a momitorului. Oricum pestii vin si mananca nada, indiferent de cum e asezat momitorul pe substrat.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”