Daiwa Emblem Pro tunning

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
angler
Puncte: 0

Daiwa Emblem Pro tunning

Mesaj de angler »

Care stie il rog sa-mi raspunda! :)
La mulineta Daiwa Emblem Pro (EMP4500 de exemplu) se fabrica sistem de baitrunner pentru tamburi normali?
Daca da, in Romania de unde as putea cumpara si cat ar costa?
...si pescuitul va va face liberi!

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Nu are legatura baitrunnerul cu tamburii,are legatura cu frana.

angler

Mesaj de angler »

Trebuia sa scriu numai cei care stiu ii rog sa raspunda. Ceilalti ii rog sa se abtina. :roll:
Daiwa ofera pentru anumite mulinete de surf (utile si in carpfishing) tamburi cu baitrunner, adica prevazuti cu frana de atac care se decupleaza la invartirea manivelei, de aici fiind activa frana principala (tot pe tambur).
Pentru Daiwa Emblem Pro se fabrica astfel de tamburi si cum pot fi procurati in Romania?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Hai sa-ti zic si eu ca in catalogul Bass Pro 2005 nu exista asa ceva .
In plus Daiwa Emblem Pro Big-Water la modelul 4500 nu este chiar o mulineta de surf casting puternic ( pentru americani ) , care sa justifice astfel de adaptari . Nu am vazut astfel de adaptari nici la modelele mai mari 5000 sau 5500 .
Promit sa ma mai interesez la Bass Pro dar in principiu , nu cred ca voi gasi altceva decit ce este in catalog .

PS - am facut enuntul in calitate de consultant BP - pentru a nu fii trimis iarasi sa postez la vinatorul.ro
Ultima oară modificat Sâm Feb 19, 2005 11:44 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

Mulineta Emblem Pro are acelasi tambur ca si mai batranele XA si ZA. Cum pentru aceste mulinete exista un convertor bite'n run, acesta este compatibil si cu Emblem Pro. Convertoarela acestea se intalnesc numai in Anglia. Ele nu sunt facute numai de Daiwa, ci exista si alti "producatori". Am citit de curand niste comentarii prin care utilizatorii se plangeau de proasta calitate a acestor convertoare. Nu le poti gasi in Romania.
Am tolba plina !

angler

Mesaj de angler »

Multumesc Val. Multumesc Bogdan.
Ma asteptam ca aceste convertoare sa nu fie solutia optima pentru baitrunner (citisem ca reglajul e brut, in cateva trepte doar).
Dar am sperat (se pare ca nejustificat :( ) sa gasesc un inlocuitor pentru o mulineta mai scumpa (Daiwa Grand Wave Bite N' Run) si care nu e in oferta basspro.

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Daca pui asa problema ai sa vorbesti singur pe forum angler.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”