Se merita un sonar Yachting FC80/FC90 ???

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

butuc_alexandru
Puncte: 0

Se merita un sonar Yachting FC80/FC90 ???

Mesaj de butuc_alexandru »

Deschid acest nou topic datorita necesitatii de a strange informatii despre aceste sonare marca yachting speciale pentru navomodele ( fc80/fc90 ) ce actualmente se gasesc din abundenta pe piata din Romania. Desii am cautat pe mai tot internetul nu am gasit nicaieri o parere despre aceste sonare ale caror preturi sunt destul de atractive ( intre 750 si 1000 noi ) si de ce sa nu recunosc ma cam bate gandul sa achizitionez unul.
In concluzie as avea rugamintea de a primii cateva informatii de la cei ce poseda un astfel de sonar sau macar au vazut la partenerii de pescuit un astfel de sonar. Ma intereseaza daca chiar reda fundul baltii ( structuri, gropi, pesti etc ) si de ce nu daca chiar se merita sa investesti intr-un astfel de aparat sau mai bine mai astepti, mai bei niste apa plata si iti cumperi un Hummnbird de 1800 lei

ogararuu

Re: Se merita un sonar Yachting FC80/FC90 ???

Mesaj de ogararuu »

salut

intre timp a aparut si fc 500 (1150 lei)http://navomodele-sonare.ro/sonare-pesc ... nizer.html care este net superior unui Hummnbird de 1800 lei.in functie de buzunar iti recoamnd cu incredere,tanand cont ca e cel mai mare producator din lume de sonare pt navomodel.alte discutii nu cred ca isi au rostul tanand cont ca ai garantie 1 an de zile garantie si orice problema apare produsul se schimba

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Nu cred ca iti trebuie Humminbird-ul ala de 1800 roni :)
Vezi ca sunt persoane care aduc de afara (US) la preturi bune. Trebuie sa stii caracteristicile tehnice daca iti iei de afara ca sa nu te trezesti ca iti afiseaza doar in sistem imperial (gr F si ft). Vezi ca gasesti si la noi Humminbird foarte bun pana in 1000 ron. Pmax 170-180, ambele dual beam 20 si 60gr (180 e chiar tribeam). Eu am 170 si sunt multumit de el desi l-am folosit o singura data. Cand il folosesti la inceput sa iesi pe apa cu cineva care stie cu ce se mananca sa iti explice ce si cum pe acolo ca altfel te uiti ca la tablouri abstracte.

butuc_alexandru

Mesaj de butuc_alexandru »

pt ogararuu: am vazut anunturile voastre de pe sit-ul indicat acolo si de ce sa nu recuniosc m-ati pus pe gnaduri. Oricum ai si un pm in care as vrea si imi dai mai multe detali despre voi.
pt dumi_id : iti multumesc pt opinie si pentru informatii. Chiar asta am intentionat ( sa aflu informatii si pareri ) cand am deschis acest subiect. Fiindca nu am folosit pana acum un sonar caut sa aflu si eu de la altii cu experienta cam care este cea mai buna varianta functionalitate/pret si anumite detalii ce m-ar putea ajuta in lurea unei decizii.
Oricum nu ma grabesc fiindca este dabia luna ianuarie si crec ca o sa mai am cam o luna max doua pana o sa fac prima iesire pe balta asa ca in continuare sper sa primesc mult mai multe informatii si parerii despre subiect

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

si eu intentionez sa imi iau un sonar, am cautat pe net in romania si sunt preturi aproape duble, in concluzie o sa imi iau de pe ebay. ca idee un humminbird Pmax 170 la noi e cam 750 ron, iar afara cu tot cu transport te duce la 450, asta ca sa iti faci o idee. cat despre aparate in sine nu prea stiu ce sa zic, dar humminbird si eagle am auzit ca sunt bune.

Salutari,
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

revin referitor la sonare(era vorba de humminbird smartcast rf 15 special pt navomodele cu raza de 300m care are un pret nejustificat de mare 1800 ron pt ceea ce arata in comparatie cu fc 500, 1150 ron fc 90 850 ron si mult mai performant),ca mai exista rf 15 cu ratusca verde care in america ajunge undeva la 130-150 $)si acesta din urma e pt pescutul de pe mal,copca si eventual pt barca dar e slabut,plus ca nu are metric,va recomand fc 65x 650 ron care face treaba buna si nu mai e nevoie sa va comandati din america
pt cei care doresc sonare pt barca gonflabila sau pt alte barci exista garmin,care pleaca undeva de la 600-1200 de ron

http://navomodele-sonare.ro/19-sonare-pescuit

iar daca vreti ceva de top ordinea este lowrance,eagle,humminbird....etc

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

noul FC 500..(raza 300m).mult mai performant decat humminbird rf 15 smatrcast si la un pret cu 50% mai mic
Fişiere ataşate
12800.jpg
12800.jpg (52.6 KiB) Vizualizat de 5357 ori

zaky

Mesaj de zaky »

ogararuu scrie:noul FC 500..(raza 300m).mult mai performant decat humminbird rf 15 smatrcast si la un pret cu 50% mai mic
si eu sunt in cautare de un sonar s as vrea sa-mi spuneti cu ce e mult mai performant fc 500 fata de rf 15.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

ogararuu scrie:revin referitor la sonare(era vorba de humminbird smartcast rf 15 special pt navomodele cu raza de 300m care are un pret nejustificat de mare 1800 ron pt ceea ce arata in comparatie cu fc 500, 1150 ron fc 90 850 ron si mult mai performant),ca mai exista rf 15 cu ratusca verde care in america ajunge undeva la 130-150 $)si acesta din urma e pt pescutul de pe mal,copca si eventual pt barca dar e slabut,plus ca nu are metric,va recomand fc 65x 650 ron care face treaba buna si nu mai e nevoie sa va comandati din america
pt cei care doresc sonare pt barca gonflabila sau pt alte barci exista garmin,care pleaca undeva de la 600-1200 de ron

http://navomodele-sonare.ro/19-sonare-pescuit

iar daca vreti ceva de top ordinea este lowrance,eagle,humminbird....etc
poate aduci tu rf 15 cu 130 - 150 $ cu vama cu toate cele, dar pe ebay costa 80 $ cu tot cu transport, statul ne omoara cu taxe si toate cele ce dracu sa facem trebuie sa ne orientam
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

eu pot sa aduc nu e problema dar adancimea o da in feet si temperat in grade Fahrenheit asa ca iti recomand FC 65 la 650 ron cu garantie(mult mai performant)vezi video http://www.navomodele-sonare.ro/sonare- ... nizer.html
Fişiere ataşate
sonar wireless.jpg
sonar wireless.jpg (62.3 KiB) Vizualizat de 5250 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”