Rulmenti BBRLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Remus Drobota
Puncte: 0

Rulmenti BBRLC

Mesaj de Remus Drobota »

Salut,
Prin decembrie mi-am vandut mulinetele, si mi-am luat BBRLC-uri la SH. Una dintre ele, este probabil din prima serie, din 1999, tamburul are clips de plastic...ciudat. Aceasta mulineta are un joc mai pronuntat la manivela si cum romanul e si mecanic m-am pus si am desfacut-o sa vad de ce are jocul acela. Concluzia a fost ca aceasta mulineta are niste rulmenti mai de proasta calitate decat cele mai noi, si am incercat sa schimb rulmentii in special pe cel de pe partea cu manivela.
Nu am gasit nici pe comanda un asemenea rulment.
A mai incercat cineva aceasta operatiune? Stie cineva ce model/cod are acest rulment? Cat costa si unde se gaseste?

Rulmentul este cel de langa tambur.

Multumesc

http://imageshack.us/photo/my-images/69/bbrlc.jpg/
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

zfcristian
Pescar de competitie

Re: Rulmenti BBRLC

Mesaj de zfcristian »

Daca cineva te poate ajuta acela e Coco!!!

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Remus, mi-i greu sa cred ca n-ai gasit rulmentii necesari. Identificarea lor se face destul de simplu, cu un subler trebuie sa masori diametrul interior si apoi exterior al rulmentului si apoi grosimea. Cu masurile obtinute il identifici usor folosind tabele de genul http://www.heski.ro/index.php?:210:ro:Rulmenti
Si fara sa-l identifici s-au sa-l masori, il iei si mergi la mag. care comercializeaza rulmenti si vanzatorul il masoara si-l identifica. Acum mai depinde si de mag. respectiv daca-i unul serios, adica daca iti poate aduce, in caz ca n-are pe stoc atunci, rulmentul respectiv. :wink: :)
Fir intins

daniel_san

Mesaj de daniel_san »

remus pt rulment suna la carp discont .0723822264 ...coco sau fane si esti rezolvat. :D :D :D

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Am fost cu el la un magazin specializat...si mi-a spus ca nu aduc acest rulment ca nu are nici o serie scrisa pe el. Au zis ca marimea exterioara o au, dar cea interioara nu. Am sa incerc sa il masor, intai sa fac rost de un subler :D.
Daca nu rezolv singur problema am sa cer ajutor profesionistilor :).

Multumesc pentru raspunsuri.
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Magazin de doi bani!!! :mrgreen: La acel mag. nu l-au masurat? S-au uitat numai la el? Pe baza masuratorilor il puteau identifica, nu era nevoie sa aiba o serie anume pe el. Ce fel de rulmenti comercializau: SKF, INA, NTN, Fag, INA etc? Cand il identifici, vezi ca sant mag. si online de rulmenti, uite un ex. http://www.rulmentionline.ro/catalog/lista
Fir intins

daniel_san

Mesaj de daniel_san »

remus suna la carp discount tiam scris nr mai sus sant reprezentanta shimano!!!te rezolva . scriemi daca nau avut rulmentul! ceau .esti tare la bancuri!! :D :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

daniel_san scrie:...carp discount....sant reprezentanta shimano!!!
Oare? :) De fapt, ce intelegi tu prin reprezentanta Shimano?
Bine, e o discutie putin off-topic, avand in vedere ca toata lumea-i recomanda e clar ca fac treaba buna..indiferent de marca si numele mulinetelor.

daniel_san

Mesaj de daniel_san »

albert aici era o discutie unde gaseste omu rulment !!nu de reprezentanta poate mam exprimat eu gresit (partener)!!repede la atac,,,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”