mulinete ryoby proskyer

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

vladutz_graffer

Re: mulinete ryoby proskyer

Mesaj de vladutz_graffer »

valabil

io_sorin2000

Mesaj de io_sorin2000 »

zi-mi si mie cinstit citi mt. de0,40 intra pe tambur sicumsecomporta???????????????tin la tavaleala ??????????te poti baza pe ele in lupta cuexemplare depeste 15kg.buc. somn sau ten?au puterein angrenaj???????????

darius123
Puncte: 0

Mesaj de darius123 »

io_sorin2000 scrie:zi-mi si mie cinstit citi mt. de0,40 intra pe tambur sicumsecomporta???????????????tin la tavaleala ??????????te poti baza pe ele in lupta cuexemplare depeste 15kg.buc. somn sau ten?au puterein angrenaj???????????
Ai intrebat si in celelalt topic aceiasi chestie, ai primit raspunsuri concrete si acum faci aceiasi chestie, pe topicul asta.?Vezi ca ai mesaj privat, ti-am scris si dincolo ca ai primit privat, mai verifica din cand in cand.Unii pescari au scos crap de 15 kilograme si la rube, fara mulineta.Daca ai putina tehnica si rabdare, scoti orice peste in conditii normale.Din moment ce sunt mulinete de surf, au angrenaje solide, sunt facute in Japonia, au forta, am si eu aceleasi mulinete, de 4 ani si de 1 an si nu se vad diferente intre ele.Din moment ce pe tambur scrie ca intra 200 m de 0.40, inseamna ca 100% intra minim atata fir.Din proprie experienta iti spun ca intra destul fir peste capacitatea precizata de ei, exemplu: in loc de 260 m de 0.35 intra lejer 350 m, probat, poate si mai mult.La majoritatea mulinetelor intra mai mult fir decat recomanda ei, daca umpli tamburul pana in buza.Ei precizeaza o capacitatea de umplere aproximativa, comparata cu firul pe care il folosesc ei, nu toate firele de 0.40 au exact aceiasi grosime desi, ar trebui.Sunt cazuri in care grosimea a 2 fire de 0.40 poate sa difere si cu 0,02-0,04.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Da-mi voie sa te contrazic: sunt facute in China. In rest, de acord cu tot ce ai scris. :)

darius123

Mesaj de darius123 »

Eu am vazut pe talpa mulinetei ca scrie ,, Designed and engineered in Japan'' si am fost ferm convines ca sunt fabricate in Japonia.Nu m-am uitat sa vad ce scrie pe cutie, dar inseamna ca scrie Made in China.Am gasit si pe unele site-uri de afara care vand acest model ca scrie ,, Made in Japan'' .

io_sorin2000

Mesaj de io_sorin2000 »

ms . mult de relatii sincere! sa inteleg ca-si merita banii acet produs!!!!!!!!! stii cum e cind nu ai ocazia sa pui mina in realitate pe un produs nu e rusine sa ceri sfaturi!! numaisa fie reale ca am vazut pe sait ca au cap. tambur de 100mt. 0,40! de asta tot intreb! sa nu-mi iau teapa cu ele!!!!!!!ms! inca o data de sfaturi!!!!!!!!!!!!!!!cu respect!!!!!!!!!!!!!!!!si fir intins in noul an!!!!!!!!!!!!!!

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

darius123 scrie:Eu am vazut pe talpa mulinetei ca scrie ,, Designed and engineered in Japan'' si am fost ferm convines ca sunt fabricate in Japonia.Nu m-am uitat sa vad ce scrie pe cutie, dar inseamna ca scrie Made in China.Am gasit si pe unele site-uri de afara care vand acest model ca scrie ,, Made in Japan'' .
Nu e mane. Eu am si ryobi pt rapitori si tot asa scrie pe talpa: Designed and engineered in Japan si eram si eu ferm convins ca si tine dar dupa ceva cautari am aflat adevarul. Asta nu are nicio importanta atata timp cat mulinetele sunt bune si 90% din marcile consacrate se fac in china.

vladutz_graffer

Da mulinetele sunt facute in Japonia

vladutz_graffer

Da mulinetele sunt facute in Japonia asa scrie pe talpa

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”