Tata, sa-mi spui cate vizite si pachete poti primi ca recidivistPopescu Stefan scrie:Gata fiilor. Plec la București după CIS. Ne auzim sâmbătă.

JILAVA TE ASTEAPTA
VB CELOR DIN RECLAMA:TI-AM PREGATIT UN PAT LA NOI IN CELULA
Moderator: gor965
Tata, sa-mi spui cate vizite si pachete poti primi ca recidivistPopescu Stefan scrie:Gata fiilor. Plec la București după CIS. Ne auzim sâmbătă.
dute intins si lasa-ne.nu vrem sa te mai auzim nici sambata, nici altadata.Popescu Stefan scrie:Gata fiilor. Plec la București după CIS. Ne auzim sâmbătă.
gata, stiu de ce a devenit asa activ pe forum..e in trenul de la GalatiPopescu Stefan scrie:Gata fiilor. Plec la București după CIS. Ne auzim sâmbătă.
---------Popescu Stefan scrie:Govo,
Când Green lake va face cererea de afiliere la federație, vei fi și tu în delegația care vine la Adunarea generală? Sau tu ești copil de mingi la Clubul ăsta? Eu așa cred că ești un neica nimeni căruia îi place să se audă vorbind. O să vorbesc cu dl. Iulian Petre să-mi spună câte prune ai în traistă. Ți-am văzut poza pe web site-ul clubului. Nu prea arăți multă inteligență pe chip.
Domnule Iulian Petre,petre iulian scrie:Stai linistit ca la acte suntem beton si toti membrii au contracte. Este un registru special in care sunt trecuti ca sa nu ma duc la judecatorie cand intra si iese cate un membru sa/l inscriu .
Chiar daca nu ar avea nici o valoare votul lor tot nu as trece peste el.
Genes,Genes Florin scrie:E bine popescule, uite-asa ne unesti pe toti...