Probleme S.Popescu legat de CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Probleme S.Popescu legat de CN

Mesaj de RazvanG »

Popescu Stefan scrie:Gata fiilor. Plec la București după CIS. Ne auzim sâmbătă.
Tata, sa-mi spui cate vizite si pachete poti primi ca recidivist :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JILAVA TE ASTEAPTA
VB CELOR DIN RECLAMA:TI-AM PREGATIT UN PAT LA NOI IN CELULA
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

florian

Mesaj de florian »

dute intins si lasa-ne.nu vrem sa te mai auzim nici sambata, nici altadata.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

gata, stiu de ce a devenit asa activ pe forum..e in trenul de la Galati :lol:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Popescu Stefan scrie:Govo,
Când Green lake va face cererea de afiliere la federație, vei fi și tu în delegația care vine la Adunarea generală? Sau tu ești copil de mingi la Clubul ăsta? Eu așa cred că ești un neica nimeni căruia îi place să se audă vorbind. O să vorbesc cu dl. Iulian Petre să-mi spună câte prune ai în traistă. Ți-am văzut poza pe web site-ul clubului. Nu prea arăți multă inteligență pe chip.
---------

Cand o sa vina Green Lake la federatie inseamna ca asta au vrut si votat membrii clubului (majoritate ). Cum Govo este membru al clubului nostru trebuie sa/i castigati increderea ca are drept la un vot, care poate sa fie important . Eu am rugat membri clubului sa nu mai intre in polemici cu nimeni, dar nu pot interzice :wink: . Parerea mea personala este ca mai bine faceti mai mult si vorbiti mai putin . Cand ai toate avizele si actele in regula ale federatiei (CIS-si FIPS ) atunci poti "ataca" Agvps ,Liga ,APCR etc ) si le poti pune in vedere legal unele "chestiuni " Pana atunci sunt vorbe-n vant si nu starnesti decat antipatia unor pescar care au un vot intr-un club si poate fi important acel vot :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Domule Iulian Petre,
Eu spre deosebire de alții, știu să mă uit în documente și să înțeleg și legile. Vă recomand să vă citiți actul constitutiv al clubului și acolo o să găsiți cine sunt cu adevărat membrii clubului. Ar trebui să cunoașteți prevederile OG 26/2000 și să știți că ori de câte ori AG decide afilierea de noi membri, este obligată să facă cuvenitele modificări ale actelor constitutive și ale statutului. Am avut o experiență în acest sens, analizând dosarul CS Carp Zone depus la federație pentru afiliere. Am constatat că acest club are doar patru membri. Cei veniți ulterior, au doar statut de sportivi legitimați, nu de membri asociați și pe cale de consecință nu au drept de vot. Așa că eu nu mizez pe votul pescarilor, ci ai membrilor clubului sportiv, așa cum sunt ei nominalizați în actele depuse la dosarul de afiliere. Am spus-o de multe ori și o repet; făceți-vă ordine în actele cluburilor că este vraiște. Nu fac decât să vă ajut prin ceea ce vă recomand. Aveți nevoie, vă rog să mă credeți.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Popescu Stefan] PS Federația asta nu va putea fi niciodată condusă de pescari. Aici trebuie să ai alte calități. Asta e.[/quote]

interesanta afirmatie :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Stai linistit ca la acte suntem beton si toti membrii au contracte. Este un registru special in care sunt trecuti ca sa nu ma duc la judecatorie cand intra si iese cate un membru sa/l inscriu .

Chiar daca nu ar avea nici o valoare votul lor tot nu as trece peste el :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

E bine popescule, uite-asa ne unesti pe toti...
Balta Puiesti

Popescu Stefan

petre iulian scrie:Stai linistit ca la acte suntem beton si toti membrii au contracte. Este un registru special in care sunt trecuti ca sa nu ma duc la judecatorie cand intra si iese cate un membru sa/l inscriu .

Chiar daca nu ar avea nici o valoare votul lor tot nu as trece peste el :wink: .
Domnule Iulian Petre,
Membri asociați nu se fac prin contracte sportive. Contractele sportive sunt actul bilateral care se încheie între sportiv și club. Contractul sportiv nu conferă sportivului calitatea de membru al clubului. Este exact ce vă spuneam anterior. Mai ascultați și pe alții, că nu vă dau sfaturi proaste.
Registrul de evidență al sportivilor legitimați este un document curent al clubului, nu înlocuiește actul constitutiv și statutul clubului.

Popescu Stefan

Genes Florin scrie:E bine popescule, uite-asa ne unesti pe toti...
Genes,
Este și obiectivul meu unificarea tuturor pescarilor sportivi. Din toate probele sportive. Nu contează cum. Finalitatea contează. Forma de unificare a fost făcută prin înființarea federației. Restul depinde de voi.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”