Pleasa a inghetat ! Dar nu este nimic, avem varianta B : Solacolu, la invitatia lui Cristi Matei . Si avem sanse sa prindem si peste mare, nu doar ciortani.....
salut la toata lumea, pescuiam pe balta asta cand eram mai mic, apoi de cand sa inchis pentru publicul larg nu am mai mers , binenteles, si vazand comentariile dumneavoastra , m-am gandit sa pun intrebarea daca pentru 2012 este deschis pentru toata lumea , daca da cat este taxa si conditiile, si p[e care din cele 4 lacuri se pescuieste, multumesc frumos
in principiu balta va fi deschisa ptr toata lumea civilizata, in aceasta primavara se vor darama cateva diguri intermediare si va rezulta o balta mare , de peste 20 ha. probabil si cu pontoane.....
detalii despre tarife si conditii de pescuit vor fi postate in viitorul apropiat de cei care gospodaresc balta.
chiar ma bucur, pentru ca sunt din ploiesti si se ajunge la balta relativ repede,intrebarea mea este, pentru luna martie acum, sper ca se dezgheatza apele, nu stiu cum sa abordez o partida de pescuit, eu pescuiesc pe balta paulesti, prahova cel mai des pentru ca e aproape de mine, sunt 2 lacuri, dar foarte diferite, pe unul dintre el stiu o zona care tine peste tot timpul anului ,e pescuit cu porumb cam in totalitate, deci cu nade simple, si vroiam sa stiu cam ce nada as putea face pentru a fi putin mai atragatoare decat simnpla mamaliga,,,
balta este deja invatata la boiliesuri, din 2012 va exista pe balta si un punct de desfacere a gamei Senzor Planet, detalii, bonuri de pescuit, abonamente, se vor face si in ploiesti, la magazinele Mega Fishing Line-Pomu Verde (Gabi Pantelimonescu), incepand cu sfarsitul lunii martie.
inteleg, nu am pescuit niciodata la boiles doar la porumb, am avut o singura data rezultate buna , asta inseamnand 7 pesti in vreo 2 ore, la boabe de porumb cu saculetz cu boae uscate, dar sunt chestiuni care imi scapa, poate ar trebui sa invatz de la dumneavoastra intr-o zi:)