Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
toto `U`C scrie:![]()
![]()
![]()
Cat de tare este Arsinel![]()
Bai Cristi Tata, da` poate ca specimenu` vrea sa te cinsteasca si nu te-ai prins. Iti trimite scrisori de dragoste urmate de v`o spaga ca sa-l scoti. Vezi ce fel de cinste vrea sa-ti facaCristi Y scrie:transcriu mesajul aburitor al lui popescu trimis mie pe PM :
Domnule Cristi Y
Textele dumneavoastră adresate unui om pe care nu-l cunoașteți, nu vă fac cinste. Sper ca într-un final să înțelegeți că demersul pe care l-am început este în folosul pescuitului sportiv, nu al meu personal.
daca ai ceva sa-mi transmiti scrie aici , eu nu am nimic de ascuns . Cinste i-mi face numele care i-l am in pescuit si rezultatele obtinute nu adresarea catre un escroc , atata timp cat nici tu necunascandu-ma mi-ai raspuns la pers. a 2-a si mi-ai atacat si jignit activitatea si rezultatele ti-am devenit dusman declarat , cu toate ca nu ma intereseaza functii si titluri in acest fenomen ma voi tine scai de tine sa nu reusesti sa -ti pui in aplicare planurile marsave
cati " pescari de competitie" mai gasesti sa PLATESTI pentru a latra si sustine mizeriile pe care vrei tu sa le faci prin " DEMERSURILE " ( nu ti-ar fi rusine ) in folosul pescuitului sportiv justitiarule ?
ai auzit de N. M. SISEANU ????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POPESCULE PESCARII AU PENTRU TINE UN MESAJ
Cristi Y scrie:POPESCULE PESCARII AU PENTRU TINE UN MESAJ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UN BONUS PENTRU STRADANIILE TALE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()