CU SAU FARA BAIT RUNNER ???

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

vio

CU SAU FARA BAIT RUNNER ???

Mesaj de vio »

AM O MARE DILEMA .......... :( :( :(
Viorel Rizea
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Ambele sunt la fel de bune. Restul e vorba de obisnuinta.

vio

Mesaj de vio »

Multam ' MESTRE .

Astept si alte pareri .
Se tot vb de faptul ca la mulinetele cu bait pestele poate pleca mai usor cu firul , dar daca ai frana slabita si intepi cu mana pe tanbur .....
Viorel Rizea

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Practic baitrunnerul provine din pescuitul marin . E o scula care te scoate in momentele cind nu ai slabit frina suficient sau pur si simplu uiti de tot sa o slabesti . Poate baitrunnerul te ajuta dupa intepare cind odata sarit , duce frina la setarea anterioara . Cred ca pur si simplu e o chestie de obisnuiinta . Ambele modele de mulinete au avantaje si dezavantaje mici , dar pina la urma obisnuinta decide .
Eu sunt adept baitrunner .

RazvanV

Mesaj de RazvanV »

Eu folosesc mulinete fara bait runner. Cand le-am achizitionat ma interesat doar lungimea aruncarii, deci am luat niste mulinete pentru pescuit marin cu tamburi mari longcast(nu mai dau numele firmei, nu vreau sa mai fac reclama gratis). Anul asta vreau sa le schimb (au si ele o varsta) si sunt tentat sa achizitionez unele cu bait runner, nu pentru ca as fi nemultumit de mulinetele fara bait runner, ci din curiozitate.

vio

Mesaj de vio »

ok
Multam'
Da vin si va intreb daca nu esti langa scule si dai aproape de stuf , pomi...etc. eeeee....... , si unde mai e efectul de auto-intepare (stiu multi care dau cu sculele in sus ).....???
Viorel Rizea

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ce legatura are efectul de preintepare cu genul mulinetei - cu sau fara baitrunner ? Daca dai linga stuf sau in craci nu ai decit sa inchizi baitrunnerul , slabesti ceva frina si stai linga betze . ( asa cum la o mulineta fara BR ii stringi frina mai tare , pe liber )

vio

Mesaj de vio »

Intrbarea era daca e sau nu indispensabil ?
Viorel Rizea

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Nu. Si cu BR si fara poti face aceiasi treaba. La cea fara cum ai spus si tu intepi cu mina pe tambur. Toata chestia e de obisnuinta. Dai o tura de manivela s-au pui mina pe tambur.

vio

Mesaj de vio »

Multam' frumos ....
Voi lua o decizie cat mai curand , ca visez noaptea mulinete .... :roll: :roll: :roll:
Viorel Rizea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”