plumb pentru namol

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

rdr
Puncte: 0

Re: plumb pentru namol

Mesaj de rdr »

viorel dulamita scrie:
rdr scrie:...asa este in toata balta
...poi :roll: , de ce nu incerci chod-rig, helicopter si plumb fox elevator, sau trilob(la alti producatori)...
Ce folosesti pe firul de par :roll: ?[/quote]
porumb cu flotant intre boabe

rdr

Mesaj de rdr »

gor965 scrie:
rdr scrie:Care crede-ti ca este cel mai bun plumb pentru namol (sau montura)?...
Daca toata balta e plina de namol, cel mai bun plumb este ... punga de PVA ! :D
am pescuit si cu pungi (plumb inline de 50g, rig de 40cm si cirlige nr4 Korda mixa), dar plumbul fiind usor efectul de autointepare.... :?: ,mentionez ca plantez undeva la 100-110m de mal. asa am reusit sa ii dau de cap dar pird multi pesti pe traseu :D

costea

Mesaj de costea »

ce parere aveti de rigul acesta?
popup.jpg
popup.jpg (115.83 KiB) Vizualizat de 1282 ori

rdr

Mesaj de rdr »

costea scrie:ce parere aveti de rigul acesta?
popup.jpg
am sa incerc si montura asta

costea

Mesaj de costea »

carligele astea korda mixa 'imi plac si mie,le-am folosit asta vara fara probleme dar in toamna am inceput sa pierd pestii. problema lor e ca le poti lega in riguri simple deci o mecanica de autointepare simpla. de fapt crapul se autoanteapa in doua moduri:cand se afla in miscare sau prin mecanica rigului (aici intervin rigurile greu de scuipat)si ti-as enumera cateva rigul blowbak (pestele aspira prima oara bila apoi carligul,la scuipare bila culiseaza prin anou si impinge carligul in buza de jos a pestelui) rigul D din cauza firului stif este extrem de greu pestelui sa scuipe carligul(eu la rigul d folosesc fluorocarbon de 15lb) si ar mai fii chod rigul (dar in romanica crapul nu prea e invatat cu pop up-ul si asa ca nu-l recomand) si revenind la balta cu namol eu consider ca decat un rig simplu de 40 cm mai bine unul cu o mecanica buna de numai 10 cm pus pe un helicopter la o distanta anume de plumb(plumbul oricum se afunda in namol astfel ajutand la intepare) cred ca am fost de folos numai bine

rdr

Mesaj de rdr »

Va multumesc la toti pentru sfaturi si fire intinse de pesti :D nu de crengi si pomi cum patesc eu pe Dunare :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”