Distractive

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

mirceaef
Puncte: 0

Distractive

Mesaj de mirceaef »

Nu stiu cum am dat de ea: http://www.rapitori.ro/forum/about1554-0-asc-0.html

Pe pagina a doua e un post al lui sorin de pe vremea .... de dinainte de, trebuie sa recunosc, scris cu mult umor :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@ Mircea F.
De cind te uiti pe un site de handicapati?
Nu ai vazut ce subiecte "interesante" au?
Au multa eleganta in discutii, dar nu spun nimic.
Vai mama lor. :evil:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

sorin

Re: Distractive

Mesaj de sorin »

mirceaef scrie:Nu stiu cum am dat de ea: http://www.rapitori.ro/forum/about1554-0-asc-0.html

Pe pagina a doua e un post al lui sorin de pe vremea .... de dinainte de, trebuie sa recunosc, scris cu mult umor :D
Userul sorin de pe rapitori e Sorin Lazea, nu subsemnatul. N-am apucat sa inregistrez prenumele meu la Oficiul pentru Forumuri si Marci, din pacate :)
Sorin Dragoi

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Ma si miram sa posteze Sorin pe un site anonim. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Scuze, Sorin, fugi la oficiu ca se ocupa domeniul :D

Lasand la o parte disputa in sine, pe mine m-a amuzat perspectiva tipului. Chiar foarte tare.

Felul cum e perceput (sau era) site-ul crapmania, e o cu totul alta discutie.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

danr

Mesaj de danr »

discutiile din link-urile alea erau chiar distractive la vremea lor, desi de fapt erau mai mult de plans decat de ras

ref. la Rapitori.ro, multe posturi despre pescuitul crapului erau scrise mai mult sau mai putin la misto, cum este si postul lui sorin
oricum ironia este mult mai fina, si este mai elegant decat sa numesti pe cineva handicapat doar pentru ca face misto sau nu agreeaza pescuitul crapului

iar anonim site-ul sigur nu este tinand cont de cei 12.000 vizitatori/saptamana si cei 3500 useri inregistrati, cam de 10-15 ori mai mult decat acest site....

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@danr

Bai ce iute esti la replica ! Normal ca ai atitia vizitatori daca ai politica lui Iliuta ! Vrajim poporul cu siteul si lasam impresia ca toti sunt buni si de luat in seama . Aici e un pic altfel si lumea stie deja despre ce e vorba ! Zicea cineva odata calitate nu cantitate !!!!!

In rest noroc si succes in munca ta !

danr

Mesaj de danr »

m-am nimerit pe aici :lol:
vizitatorii vin singuri, sunt in general atrasi de calitatea informatiilor de pe site sau forum, plus o buna vizibilitate in cautari pe google si ceva ani vechime pe Internet deja....

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@danr

de fapt de ce nu ai tu loc de site-ul asta care-ti provoaca plansul si te apuci sa dai citate ca sa evidentiezi aura negativa care ne caracterizeaza...apropos poate explici si aluziile cu "ofer 100E pentru cine da informatii"
..i-ti amintesc eu , este expresia folosita de mine ...i-ti creeaza cumva vreun discomfort ??
prietene , eu nu prea obisnuiesc sa fac aluzii iar atunci cand ma supara cineva gratuit i-i iau mortzii si familia
asa ca sfatul unui nesimtit de pe CRAPMANIA pentru tine este sa-ti vezi in p..a mea de site-ul tau popular si uimitziva unul pe altul cu filozofiile decente , asta pana nu vei fi lovit peste bot cu fel si fel de organe
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@danr

Unde dracului vezi tu ironie fina, mai baiete ??? Faceti pur si simplu misto de crapari, pe fata, fara nici o urma de finete... si daca tot zici c-ai nimerit pe acest site, spune-mi si mie daca ai citit vre-un cuvant scris despre PRACTICANTII DE SPINING ? nu ca n-r fi nimic de spus, dar noi ne vedem de ale noastre, iar pe ceilalti pescari ii respectam si atat, in scimb, voi spiningarii, nu puteti pescui din cauza banilor pe care-i dau craparii pe scule, pe nada, etc. Ganditi din pacate (probabil nu toti, c-or mai fi si printre voi d-ai de gandesc cu mintea) ca cei ce nu suporta pescuitul in general si spun c-ai o tampenie sa stai cu batul in balta...dar ce sa-mi mai bat gura de pomana, subscriu in totalitate la cele spuse de cristi y.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”