conteaza 6 sau 8 picioare la pat ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

simion.soare

conteaza 6 sau 8 picioare la pat ?

Mesaj de simion.soare »

care este diferenta intre 6 si 8 picioare ? nu cumva doar sa ne ia ceva bani in plus ? ca nu am auzit paturi de 6 picioare sa se rupa picioarele de greutate.

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: conteaza 6 sau 8 picioare la pat ?

Mesaj de gor965 »

simion.soare scrie:............nu am auzit paturi de 6 picioare sa se rupa picioarele de greutate.
De obicei, nu picioarele se rup, ci se indoiesc barile care formeaza cadrul lateral, atunci cand greutatea este pozitionata pe o zona fara sustinere prea mare ...cand stai pe cadru sau pe zona extremitatilor patului (la picioarele pescarului).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Liviu Bulbucan

Mesaj de Liviu Bulbucan »

Conteaza si picioarele, cele cu 8 picioare sunt mai stabile pe teren accidentat si mai rezistente.
Eu am Nash Indulgence Wide Boy cu 8 picioare si suporta greutati de pana la 200 kg.
PB: 30,85 Kg crap comun, 29,20 Kg crap oglinda!!!

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Conteaza, te sfatuiesc sa alegi unul cu 8 picioare daca ai posibilitatea. Astfel vei putea sa te asezi fara pb chiar si pe partea unde in mod normal pui picioarele fara sa risti sa te rastothi cu tot cu pat sau sa il rupi.

ovideli

Mesaj de ovideli »

Bulbucan scrie:Conteaza si picioarele, cele cu 8 picioare sunt mai stabile pe teren accidentat si mai rezistente.
Eu am Nash Indulgence Wide Boy cu 8 picioare si suporta greutati de pana la 200 kg.
tot pe asta l-am achizitionat si eu in toamna, foarte bun si ca stabilitate si ca rezistenta.Recomand cu 8 picioare.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Eu recomand cu doua picioare,18 ani si obligatoriu blonda,fara pat ca se rupe!!!
catch&release

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

ovideli scrie:
Bulbucan scrie:Conteaza si picioarele, cele cu 8 picioare sunt mai stabile pe teren accidentat si mai rezistente.
tot pe asta l-am achizitionat si eu in toamna, foarte bun si ca stabilitate si ca rezistenta.Recomand cu 8 picioare.
Si eu tot pe asta il am incepand din 2011 si e ireprosabil... Recomandarea mea este sa iti alegi unul cu 8 picioare.

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

va multumesc pentru sfaturi inseamna ca o sa ma orientez catre patul recomandat de voi. cu 8 picioare sa fie ! :D

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

de ce nu mi-a spus nimeni si cat costa ? :twisted: pai la banii aia imi iau un dormitor complet de la praktiker !

cautam altceva, 600 lei este suma maxima pe care vreau sa o investesc in pat, si asa este destul de mult

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

eu am un pat cu 6 picioare si iam mai atasat inca 1 de la un scaun mai vechi exact in capatul patului pe la jumatate ramei de sustinere si nu mai am treaba
Vice Campion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”