Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
De obicei, nu picioarele se rup, ci se indoiesc barile care formeaza cadrul lateral, atunci cand greutatea este pozitionata pe o zona fara sustinere prea mare ...cand stai pe cadru sau pe zona extremitatilor patului (la picioarele pescarului).simion.soare scrie:............nu am auzit paturi de 6 picioare sa se rupa picioarele de greutate.
tot pe asta l-am achizitionat si eu in toamna, foarte bun si ca stabilitate si ca rezistenta.Recomand cu 8 picioare.Bulbucan scrie:Conteaza si picioarele, cele cu 8 picioare sunt mai stabile pe teren accidentat si mai rezistente.
Eu am Nash Indulgence Wide Boy cu 8 picioare si suporta greutati de pana la 200 kg.
Si eu tot pe asta il am incepand din 2011 si e ireprosabil... Recomandarea mea este sa iti alegi unul cu 8 picioare.ovideli scrie:tot pe asta l-am achizitionat si eu in toamna, foarte bun si ca stabilitate si ca rezistenta.Recomand cu 8 picioare.Bulbucan scrie:Conteaza si picioarele, cele cu 8 picioare sunt mai stabile pe teren accidentat si mai rezistente.
Eu am Nash Indulgence Wide Boy cu 8 picioare si suporta greutati de pana la 200 kg.