La care strada ?Winston scrie: 3ha de pamant la strada cu utilitatile trase...Ultima mea oferta

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La care strada ?Winston scrie: 3ha de pamant la strada cu utilitatile trase...Ultima mea oferta
Imi cer scuze, dar necesitatea m-a invatat sa sar direct cu banul pentru a fi sigur ca prind aceasta minunata oferta!zfcristian scrie:Prietene te bagi peste noi ???Stef 12 scrie:Salut,
Un pret la tot pachetul se poate? Sunt interesat!!
M-ai impresionat si cred ca ai mai multa nevoie decat unul ca mine de aceste minunate scule motiv pentru care iti cedez intaietatea la achizitia lor dar vezi k Winston strica piata !Stef 12 scrie: Imi cer scuze, dar necesitatea m-a invatat sa sar direct cu banul pentru a fi sigur ca prind aceasta minunata oferta!
daca ai facut referire la faptul ca sunt una si aceiasi persoana, te inseli...daca nu, imi cer scuze...papyllon scrie:star wars
clone wars![]()
![]()
![]()
Multumesc mult, un gest de mare caracter!zfcristian scrie:M-ai impresionat si cred ca ai mai multa nevoie decat unul ca mine de aceste minunate scule motiv pentru care iti cedez intaietatea la achizitia lor dar vezi k Winston strica piata !Stef 12 scrie: Imi cer scuze, dar necesitatea m-a invatat sa sar direct cu banul pentru a fi sigur ca prind aceasta minunata oferta!![]()
@ Winston - ard 2 pachete d'alde tine pe zi asa ca ai grija cu ofertele !!!
La care strada ?[/quote]zfcristian scrie:[