UNICAT IN ROMANIA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

danutlupu
Puncte: 0

Re: UNICAT IN ROMANIA

Mesaj de danutlupu »

Prima echipa feminina din Romania eu am vazut-o la Cupa Mondiala de pescuit de la Sarulesti din 1999, erau sponsorizate de Gipo iar in antrenamente fetele chiar aveau succes cu castraveti de cei mari, 14-16 kg :D
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

la Cupa Pelicanul editia nr 2 a fost o echipa feminina care a pescuit in dreapta casutei 3 formata din surorile GOSTIN .
Echipa feminina de la cupa mondiala de la Sarulesti era din Craiova .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oanavictor scrie:la Cupa Pelicanul editia nr 2 a fost o echipa feminina care a pescuit in dreapta casutei 3 formata din surorile GOSTIN
fetele cu Hummerul galben ?? erau in dreapta mea si s-au clasat pe un loc onorabil, nu cumva sunt cele care au prins captura la Tancabesti ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Din cite vad eu erea vorba de echipa sponsorizata, acum 13 ani eu spuneam de echipa formata din 3 fete , 2 din romania si 1 din bulgaria care nu au nici un fel de sponsorizare si detin scule de scule , lansete chub s-plus si mulinete Shimano Super Ultegra 10000 XSA si Shimano Navi 8000 XTB ,fox euro swingeri
avertizori Maver , barcuta de plantat cu sonar si altele tot de firma . Pe linga toate astea au o vointa si le place fenomenu fantastic de rau cu toate ca sunt casatorite si au copii mici si inca un amanunt foarte important si sotii lor sunt pescari , imi inchipui ce discutii se incing in casa cind este vorba de pescuit .
Eu le-am intilnit anul trecut la citeva partide de pescuit si va spun ca nu sunt chiar novice pe linga marea placere de a sta in fata lansetelor au si placerea sa asculte sa citeasca si sa invete cam tot ce se poate stii despre acest fenomen incredibil de frumos , pescuitul.
Vad ca s-ar mai fi intilnit echipa feminina dar nu am vazut sa se faca vreo remarca pe nicaieri , oare o fi chiar atit de normal ca intre 20 de echipe de barbati pe balta sa pescuiasca si o echipa feminina , poate ca da sau poate ne este noua jena sa admiram si sa ne mindrim ca printre noi sunt si pescari ai sexului frumos .
Eu cred ca multi le considera nebune si ca nu ar avea ce cauta printre barbati , aici ne facind remarca la femeiile care mai insotesc unele echipe care sunt mixte.

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

popescu59 scrie:Ce istoric sa citim cind e vorba de MINCINOSII ??? Oare e vorba numai de nume sau si de fapte? :oops: :oops: :oops:
Cind citesti mincinosii ai spus tot. In alta parte nu exista vre-o arhiva??
:evil: :evil: ce ipocrit!!!!!!!!!!!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

popa viorel

Mesaj de popa viorel »

Un frustrat cu minte putina, a inceput sa intervina pe la toate topicurile ca nebunu de la Federetie. :mrgreen:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:Pai nici nu aveai cum sa vezi daca nu ai fost prezent la nici-un concurs ! :D

Istoria moderna crapista a inceput acum 10-12 ani, nu ar strica ca cei aflati la inceput de drum sa o mai studieze din cand in cand...... http://www.mincinosii.ro :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

THL

Mesaj de THL »

popescu59 scrie:Ce istoric sa citim cind e vorba de MINCINOSII ??? Oare e vorba numai de nume sau si de fapte? :oops: :oops: :oops:
Cind citesti mincinosii ai spus tot. In alta parte nu exista vre-o arhiva??
Unde ai invatat sa scrii "vre-o" inteligentule, la scoala ajutatoare?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

:lol: :lol: acum si prea multa inteligenta da blur :lol: :lol: . Teo !! dau o gasca , o pulpa de porc si ceva bishtari sa ma dai si pe mine pe la tv ca nu mai pot !! sunt trezit la realitate de tov. presedinte si am o decompensare a personalitatii din cauza lipsei de popularitate :| :|

MULT IUBITE SI STIMATE TOVARASE PRESEDINTE !!

NEOBOSITA CALAUZA CATRE GLORIOASE DRUMURI SPRE ANST !!

PURTATORUL CU DEMNITATE A TITLULUI DE INALT SI CUTEZATOR PRIM PESCAR AL TARII !

DIN INIMA-TI DORIM , DUTE-N P..A NOASTRA !!!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Imagine
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”