Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))
Domnule Adrian, va rog respectos sa folosim un limbaj decent, pe forum mai intra si femei si copii. Chiar daca nici eu nu sunt un simpatizant al echipei Steaua, nu imi permit sa adresez injurii fanilor stelisti, consider ca aici nu este locul potrivit pentru asta.
Observ cu stupoare ca cu anumite persoane nu se poate discuta intr-un mod civilizat, chiar daca sunt din tabere diverse( vezi dialogul Vesa-Rosioru). De aceea eu pun punct acestor discutii definitiv, considerand ca nu ma caracterizeaza subiectul fotbal, care eu il consider sportul prostimii.
Numai bine pescarilor de crap !
Scuze Maestre, m-am exprimat eu gresit ! Dialogul vostru era ca exemplu pozitiv, intre doi oameni de un ridicat nivel intelectual. Care de obicei nu-i prea gasesti printre jucatorii de fotbal si suporterii lor.....
stai sa inceapa returul, ca turul l-am pierdut. si se pare reincep certurile la dinamo si daca pleaca niculescu la greci... avem o sansa si sa vezi atunci
v-as ruga, mai ales pe Vali Vesa si pe Sorin Dragoi, sa nu mai discute despre steaua in topicul asta care se numeste cupa UEFA ...in rest, ii dau dreptate lui Anrei...am fost putin mai indrezneti, dar inca nu avem fata de competita asta. Vladut, vezi ca voi ati mai facut-o si-ati jucat returul de cacat...nu v-o doresc, dar imi doresc