Danr spunea ca Rapitori ro nu este un site anonim pt. ca are 12 000 de vizitatori/saptamina si 3 500 de useri inregistrati, cam de 10-15 ori mai mult decit noi.
Aparent corect.
Dar, la o privire mai atenta lucrurile nu stau chiar asa.
M-am uitat pe primele 10 pagini cu useri inregistrati(nu am avut rabdare mai mult. fiind 71 de pagini) adica primii 500 inscrisi.
Dintre acestia 300 nu au nici o postare, 160 au 1 sau 2 postari, 26 intre 2 si 4 postari, 14 mai mult de 5 postari.
Ca o concluzie din cele 71 de pagini adica 3 500 de useri inscrisi sunt activi in jur de 100. Hai sa zicem ca poate calculele matematice nu sunt exacte. Hai sa dublam cifra si nu ajungem la mai mult de 200 de useri activi ce scriu pe rapitor ro.
Astea in conditiile in care rapitori ro functioneaza de aproximativ 6 ani.
Crapmania este un site tinar cu 326 useri inscrisi din care 260 sunt activi cu peste 5 postari. Restul au intre 1 si 4 postari.
Sa nu uitam ca acest site a fost administrat de Val, care lunar facea curatenie stergind pe cei care nu postau s-au pe cei care dintr-un motiv s-au altul erau inscrisi de 2 si 3 ori.
Pe rapitori ro s-au crap ro sunt useri care probabil nici nu mai sunt printre noi.
E limpede ca aceste situri vor sa-si demonstreze suprematia prin cantitate nu calitate, dar au tupeul sa arate cu degetul.
Discutiile lor sun anoste, plictisitoare si lipsite de subiect. dar au trafic.
Sunt cei mai tari dar arunca priviri in ograda altora.
Ba mai mult isi permit si postari la misto despre pescuitul crapului. Nu prea stiu ei bine cu ce se maninca crapul dar fac misto.
Multi dintre ei nu prea stiu multe nici despre rapitori, dar au opinii.
Asta e, avem o tara libere si fiecare zice cei trece prin cap. E mai grav cind nu-i trece nimic, si totusi zice.
P.S.
De miine toti membrii sitului au obligatia de a inscrie intre 50 si 100 de useri, pt. a ajunge si noi la citeva mii de inscrisi.