INVITATIE!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

INVITATIE!!!!

Mesaj de Genes Florin »

PROPUN CA TOTI INITIATORI DE INSTITUIRE A FEDEERATIEI DE PESCUIT LA CRAP SA NE VEDEM LA BUZAU, LA RESTAURANT MIORITA
CAZAREA VA FI FARA PREA MULT DERANJ...
MULTUMESC!!!
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Re: INVITATIE!!!!

Mesaj de Genes Florin »

ASTEPT SA VAD TOATA LUMEA SPORTIVA SA VINA LA BUZAU,
NU CREDETI CA EU SUNT MIEZU, DOAR AJUTORUL PRIETENILOR CARE MA FCE SA NU CHELTUITI MULTI BANI...
Balta Puiesti

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Genes Florin scrie:PROPUN CA TOTI INITIATORI DE INSTITUIRE A FEDEERATIEI DE PESCUIT LA CRAP SA NE VEDEM LA BUZAU, LA RESTAURANT MIORITA
CAZAREA VA FI FARA PREA MULT DERANJ...
MULTUMESC!!!

vin si eu daca vine POPESCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cazarea este finesco ptr el daca are asigurare medicala si se face in regim de urgenta prin receptia U.P.U :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

IN URMA DISCUTIILOR DE LA RADIO INVIT TOTI PRESEDINTI DE CLUBURI DIN ROMANIA LA BUZAU PRIVIND SOARTA PESCUITULUI LA CRAP DIN ROMANIA.
ASTEPT REZERVARI PENTRU O BUNA ORGANIZARE. :!:
Balta Puiesti

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ai terminat de dat zapada?
C. S. PELICANUL

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Razvan Ulmeanu scrie:Ai terminat de dat zapada?
AM DAT SI TALASUUU:))))))))
Balta Puiesti

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

Genes Florin scrie:IN URMA DISCUTIILOR DE LA RADIO INVIT TOTI PRESEDINTI DE CLUBURI DIN ROMANIA LA BUZAU PRIVIND SOARTA PESCUITULUI LA CRAP DIN ROMANIA.
PRIMESTI SI VIITOARELE CLUBURI?(FARA APARTENENTA)
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

dani dan scrie:
Genes Florin scrie:IN URMA DISCUTIILOR DE LA RADIO INVIT TOTI PRESEDINTI DE CLUBURI DIN ROMANIA LA BUZAU PRIVIND SOARTA PESCUITULUI LA CRAP DIN ROMANIA.
PRIMESTI SI VIITOARELE CLUBURI?(FARA APARTENENTA)
INVITAT SPECIAL!!!
Balta Puiesti

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Genes,
Lăudabilă inițiativa, dar și inutilă în același timp. Ca să nu crezi că am ceva cu tine sau cu oricare alt pescar de crap din România, o să-ți dau câteva sfaturi, după care (ca să nu crezi că îți vând brașoave) consultă-te cu un avocat și dacă nu este adevărat, vin și eu la Buzău.
1. Mai întâi, pescuitul la crap nu este ramură sportivă, ci doar probă sportivă a ramurii de sport pescuit sportiv. Aceasta este înregistrată la ANTS odată cu documentele federației. Poți să te convingi intrând pe web site-ul federației și citind statutul.
2. Aceeași manevră pe care Vlădeanu încearcă să v-o bage în cap, au încercat-o cei de la Liga de Spinning, iar ANTS le-a respins cererea. O are și Vlădeanu și dacă i-o ceri, sigur o să ți-o dea. Dacă vrea. :mrgreen:
3. Cluburile pe care tu le inviți la dialog, nu au înscrise în statut că activează pe ramura de sport - pescuit la crap - ci pescuit sportiv. Tu nu ai de unde să știi, deoarece clubul tău nu are CIS, deși v-am sfătuit să vă depuneți actele pentru înregistrare în Registrul sportiv. Dl. Fătulescu - președintele „clubului” - îți poate comfima. Vezi că prietenul tău Gabi Sandu a făcut deja adunarea generală pentru a se constitui ca structură sportivă și pentru a introduce printre membri și asociația Prieteni Pescari de care povesteam că iar fi dat o sumă consistentă de bani în urmă cu ceva timp.
PS Nu te mai lua după Vlădeanu. Te învață numai prosti!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vezi-ti de treaba ta si nu mai fi asa grijuliu :roll: :roll: :roll: :roll:

Unul dintre initiatorii actiunii sunt eu si chiar mi-ar face placere sa apari la Buzau :wink:

Relatia cu ANST-ul o mai discutam , nu-i chiar cum crezi tu , te vei convinge , oricum la Buzau vom avea si pe cineva de la ANST
Daca nu te framanta adunarea asta nu te bagai in seama si in general daca ai fi sigur pe tine nu ai sta toata ziua sa destabilizezi pe net

Daca tu crezi ca esti buricul pamantului te asigur ca te inseli , corpul pe langa buric mai are si coaie , uneori in ele sta secretul reusitei :!: :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”