Nu ne jignim ca suntem prieteniAlbert scrie:Fara suparare da' daca ati ajuns sa va jigniti de la 20g...chiar ca-i lunga iarna![]()
Avand in vedere ca-s facute manual sigur apar diferente de cateva grame.

Moderatori: carpdiscount.ro, stress, coco carpdiscount
Nu ne jignim ca suntem prieteniAlbert scrie:Fara suparare da' daca ati ajuns sa va jigniti de la 20g...chiar ca-i lunga iarna![]()
Avand in vedere ca-s facute manual sigur apar diferente de cateva grame.
mircea62 scrie:Dupa cum se vede si in imagine cantarul garanteaza precizia pentru greutati de minim 200g, deci nu se stie cat e de precis acel 85g.
Nu cantaresti zeci de grame cu un cantar cu plaja pana la 30kg !!!
coco carpdiscount scrie:Nu ne jignim ca suntem prieteniAlbert scrie:Fara suparare da' daca ati ajuns sa va jigniti de la 20g...chiar ca-i lunga iarna![]()
Avand in vedere ca-s facute manual sigur apar diferente de cateva grame.Ne certam nitel
))
Bre, nu era vorba de cantarul tau ci de al lui mihai !coco carpdiscount scrie:mircea62 scrie:Dupa cum se vede si in imagine cantarul garanteaza precizia pentru greutati de minim 200g, deci nu se stie cat e de precis acel 85g.
Nu cantaresti zeci de grame cu un cantar cu plaja pana la 30kg !!!
NU BRE!!! ULTIMA CANTARIRE AM FACUT-O CU UN CANTAR CARE CANTARESTE MAXIM 200G DAR NU POT SA FAC POZA CA NU SE VEDE NIMIC. M-am exprimat eu gresitScuze!
coco carpdiscount scrie:Prima cantarire am facut-o si eu cu un cantar de taraba. A doua a fost cu unul precis si rezultatul a fost 68g si 70g. Poate treci cu cobra pe la magazin sa elucidam marele mister
Muuuuult mai ieftinemenzoco scrie:cand dadeati cu alea de 250 -350gr cum erau cobrele?