Sonare ieftine !!

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sonare ieftine !!

Mesaj de Albert »

Nene n-am nimic cu tine daaaaaar ai topic separat, fiind partener crapmania.ro, ai site si cu toate astea spamezi topic-ul asta cu...poze.
Nu pui preturi, nu le pui pe toate intr-un subiect...doar poze,poze,poze. No offence, da' organizeaza-te putin :)

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

imi cer scuze dar e cam ciudat din 450 de vizitatori sa se gaseasca un singur om sa-mi atraga atentia....din moment ce am platit si vin in intampinarea clientului nu vad care e problema...ce inseamna pt tine "Marele Bazar"?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ogararuu scrie:ce inseamna pt tine "Marele Bazar"?
Erau niste reguli pe undeva unde se spunea ceva de genul: "pot posta persoanele fizice care au de vandut una-alta".
Trecem peste asta, zicem ca esti partener asa ca poti sa faci ce vrei.Tu deschizi un subiect si pui niste poze.Nu pui si preturi, iar cand lumea intreaba cat costa ce ai tu in poze ii trimiti pe site-ul tau.Nu stiu de ce preferi sa deschizi 5,6 topicuri in care pui doar poze cand ai la dispozitie sectiunea ta separata pe forum.
Eu ti-am atras atentia referitor la modul "dezordonat" in care te promovezi.Avand un topic dedicat ai putea acolo sa faci update-uri..cu poze reale si preturi...da' nah, e doar parerea mea.
Acum sa fiu si putin rautacios :wink: ..pentru celelalte doua site-uri din semnatura ai platit la conducere sau e doar o scapare a lor? :lol:
Ce am scris aici e o parere personala, nu vreau sa te simti lezat sau "atacat".Spor la promovare si vanzare.

Generatia Noua

Mesaj de Generatia Noua »

ce o insemna pentru el sonare ieftine ca daca ma duc pe site-ul lui te doare capu !!!!
acum ai raspuns de ce nu pune preturi.....
Generatia Noua !!!

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

sonare ieftine in raport cu ce gasesti in Franta si Anglia(acelasi produs la un pret mult mai mic),daca tu vrei sonar cu 200 de lei te rog le folosesti sanatos...

Generatia Noua

Mesaj de Generatia Noua »

acest forum destinat " Marele Bazar " a fost conceputa intr-o buna idee de a cumpara lucruri second sau noi intre pescari si nicidecum magazine. crezi ca nu suntem satui de preturile voastre si de insistenta promovarii adaosului grosolan ? nu ma intereseaza sincer nici un sonar , dar ma dezasperezi cu up-urile tale zilnice. nu ai site, nu ai magazin? lasa-ne frate in pace. vinde-ti gonflabilele in magazinul tau si pe siteul tau si nu mai pune poze aici ca nu e hi 5.
Generatia Noua !!!

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

varule de ce nu te faci moderator daca te zgarie pe retina anunturile mele?????stii vb aia:"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

ogararuu scrie:sonare ieftine in raport cu ce gasesti in Franta si Anglia(acelasi produs la un pret mult mai mic),daca tu vrei sonar cu 200 de lei te rog le folosesti sanatos...
Poate ar fi bine sa ne dai cateva exemple....asa de curiozitate sa nu murim si noi prosti asa cum spui tu ca suntem. Ia lumineza-ne putin !!!
Clubul Sportiv Green Lake

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

-sonar fc 500 raza 300 m pret (329GBP+ 19GBP transport) in Anglia si 1150 ron in Romania.
http://www.ebay.co.uk/itm/Viper-FC500-B ... 2935wt_952

-fc 90 raza 300m (179GBP+19GBP transport)in Anglia si 850 ron in Romania
http://www.ebay.co.uk/itm/Viper-FF1-300 ... 3923wt_952

.....si lista poate continua...
imi cer scuze daca am jignit pe cineva,rog un moderator sa inchida acest topic(discutia coboara in mocirla si nu e frumos)

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Pentru alte exemple te poti uita aici : https://www.tackleuk.co.uk/#index/cPath=170 .....si lista poate continua.
Clubul Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”