@Vladut
multumesc ptr ''reprimire''
si acum ptr ca este un topic despre scopex...
inca de luni am hotarit ca la sfirsit de saptamina voi face o partida la crap, pe una din baltile din jurul orasului. miercuri seara m-am apucat de facut coca ptr bile si am constatat ca mai aveam prin trusa numai atract si aroma scopex, in cantitate suficienta, asa ca asta am folosit. in tot acest timp(de luni pina miercuri seara) am ''cules informatii'' despre balti si rezultatul era unul singur: sa merg la rapitor

. de aici a aparut ideia de a merge la dunare, la crap.
am rulat o singura masa, iar restul de coca am lasat-o la frigider. simbata dimineata am luat coca si am amestecat-o cu 25% pamint de musuroi, am facut bulgari cit pumnul, i-am pus in traista si la dunare. datorita cotei foarte mici am reusit sa gasesc un ''loc promitator'' pe la ora 13:00, asa ca am renuntat sa mai pescuiesc. am nadit jumatate din bulgarii pe care ii aveam si am plecat acasa. duminica dimineata la 6 am ajuns acolo, am aruncat si restul de nada si m-am pus pe pescuit. a fost prima data cind am prins crap la bile pe dunare...4 pesti, 2 la 1,5 kg, unul de 4 si unul de 6 kg. si eu care prin diverse topicuri spuneam ca nu se prinde crap la bile pe dunare