Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
pana la urma cum se vad? lesinati, sau puternic, gen un starlet abia desfacut?odoctee scrie:tarziu ...
Ciuchi scrie:Unde ai vazut izotopi de la Gardner?Winston scrie:Care ar fi mai buni?Solar sau Gardner?
asta-i buna! pana acum, pe toate forumurile pe unde am citit, se spune ca cei de la Solar se vad cel mai puternic... poate cativa pescari care le-au vazut sa ne lumineze?miki scrie:Ciuchi scrie:Unde ai vazut izotopi de la Gardner?Winston scrie:Care ar fi mai buni?Solar sau Gardner?
exista la Totalfishing. Se vad mult mai bine ca cei de la Solar![]()
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... op&x=0&y=0
cei de la Solar sunt "lesinati"; despre cei de la Gardner nu stiu nimicshopy scrie:pana la urma cum se vad? lesinati, sau puternic, gen un starlet abia desfacut?odoctee scrie:tarziu ...
poti face un test, ce te retine? cumpara aceeasi culoare 2 isotopi, unul Solar si unul Gardner.shopy scrie:[
asta-i buna! pana acum, pe toate forumurile pe unde am citit, se spune ca cei de la Solar se vad cel mai puternic... poate cativa pescari care le-au vazut sa ne lumineze?
Nu crezi ca e mult mai ieftin sa aflu de la cineva care deja ii are, decat sa dau banii pe ei si sa nu-mi placa dupa aia?miki scrie:poti face un test, ce te retine? cumpara aceeasi culoare 2 isotopi, unul Solar si unul Gardner.shopy scrie:[
asta-i buna! pana acum, pe toate forumurile pe unde am citit, se spune ca cei de la Solar se vad cel mai puternic... poate cativa pescari care le-au vazut sa ne lumineze?
Ps: nu beau bere, o coca-cola ar fi suficient