Izotopi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danutlupu
Puncte: 0

Re: Izotopi

Mesaj de danutlupu »

Cel mai bine se vede verdele eu am un set Gardner de vreo 4 ani si sunt ok, cei Solar mai ales culorile albastru si rosu sunt cam lesinati.
Recomand in plus fata de izotopi sa va puneti pe rodpod sau picheti, suporti de lanseta cauciucati fluo, ajuta cand iesi bezmetic din cort si nu ai lumina sa nu dai jos sculele. La 2-3 ore mai dati cu lanterna pe ei sa lumineze mai bine.
Fişiere ataşate
images.jpg
images.jpg (2.82 KiB) Vizualizat de 1359 ori
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

shopy

Mesaj de shopy »

danutlupu scrie:Cel mai bine se vede verdele eu am un set Gardner de vreo 4 ani si sunt ok, cei Solar mai ales culorile albastru si rosu sunt cam lesinati.
Recomand in plus fata de izotopi sa va puneti pe rodpod sau picheti, suporti de lanseta cauciucati fluo, ajuta cand iesi bezmetic din cort si nu ai lumina sa nu dai jos sculele. La 2-3 ore mai dati cu lanterna pe ei sa lumineze mai bine.
Danut, crezi ca ne poti lumina creierii cu o poza elocventa? Sa compar Gardner cu lesinatii mei?

danutlupu

Mesaj de danutlupu »

Poze ziua cu swingerele pot sa-ti dau dar nu ai sa vezi cum lumineaza izotopii; noaptea logic intra blizul si nu-ti dai seama cata lumina fac.
Fara blit sa setez eu aparatul nu am facut poze noaptea ca nu ma interesa si oricum e greu de setat sa aibe aceeasi sensibilitate dupa cum o percepe ochiul luminozitatea. In plus, sensibilitatea difera de la om la om, depinde de cat e de obisuit ochiul la un moment dat cu intunericul, de prezenta altor surse de lumina din jur care te pot ajuta sau dimpotriva incurca sa distingi izotopii.
Din reclama nu poti avea incredere ca-s lucrate pozele, vezi ce variante iti mai raman daca nu accepti o recomandare.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

unq_andy

Mesaj de unq_andy »

sa inteleg ca cei de la gardner sunt mai buni...

dar ce culoare?
am inteles ca cei albi se vad cel mai bine este adevarat?

Merci.

unq_andy

Mesaj de unq_andy »

?

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Asa este, urmeaza cei verzi, galbeni, albastii si rosii.

unq_andy

Mesaj de unq_andy »

ok..multumesc

neverback

Mesaj de neverback »

pentru cei nemultumiti de calitatea izotopilor respectiv lumina slaba au aparut anul asta izotopi cu uraniu imbogatit durata de viata 200 de ani lumineaza de-ti iau ochii poti sa-ti faci radiografi la lumina lor. bafta si fire intinse

Attila_Balogh

Mesaj de Attila_Balogh »

neverback scrie:pentru cei nemultumiti de calitatea izotopilor respectiv lumina slaba au aparut anul asta izotopi cu uraniu imbogatit durata de viata 200 de ani lumineaza de-ti iau ochii poti sa-ti faci radiografi la lumina lor. bafta si fire intinse
Trebuie sa ai autorizatie de la CNCAN nivel 2 ca sa manipulezi acesti starleti?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”