Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
salut!multumesc de reatie!marcus79 scrie:Salut,
Aceasi dilema o aveam si eu, asa ca am am fost intr-un magazin sa le vad iar cea medium pare cam mica, baietii de acolo mi-au spus ca BIG-ul e pentru lansete de 3.90 iar Medium pentru 3.60. Eu o sa imi iau Big si pentru 3.60 deoarece plantez la distante peste 250 m si vreau ceva puternic.
PS:am vorbit cu un coleg de pe forum care a demontat una iar materialele sunt de foarte buna calitate.
spor la cumparaturi!
am inteles...dumi_id scrie:Medium este o mulineta similara ca marime cu XTB5500. Se potriveste cu toate lansetele si cu toate inelele. Cea mare este mai potrivita cu lansetele cu inelul de plecare de 50. Materialele folosite sunt similare.
am inteles...dumi_id scrie:Medium este o mulineta similara ca marime cu XTB5500. Se potriveste cu toate lansetele si cu toate inelele. Cea mare este mai potrivita cu lansetele cu inelul de plecare de 50. Materialele folosite sunt similare.
dumi_id scrie:Mai ieste diferenta si la marimea tamburului. Daca pescuiesti plantat recomand modelul mai mare.
totusi,din punctul meu de vedere varianta big pt mine nu ar fi un avantaj..asa cum am zis nu e vb de bani,ci de faptul ca imi vine mai ''pe mana''sa zic asa cea medium,si da,este intrucat va de ajuns si la plantat,dar oricum pescuitul meu inseamna aruncari de pe mal(deocamdata)..Danio scrie:dumi_id scrie:Mai ieste diferenta si la marimea tamburului. Daca pescuiesti plantat recomand modelul mai mare.
La pescuitul plantat la peste 350m...te referi!!? Ca pe medium-uri incap 390m de 0,30...deci super ok daca plantezi pana in 350m... Eu, sincer, exterm de rar am intalnit si auzit sa fie nevoie sa plantezi la distante asa mari.