Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))
@ Cornel Serbu
Umbla vorba prin oras ca daca mai dura concursul o zi finalul ar fi fost altul. Eu zic ca mai trebuiau 2 nopti!
" Daca nu se c*** ogaru , prindea iepurele"
Eu nu cred ca are loc pe server la cate barfe poate sa scoata omul asta !
Iar despre concursuri ce sa scrie ? Cum a castigat el singurul concurs din viata stand culcat in pat si mancand fondante ? Care dupa aia a aflat ca de fapt erau boilesuri si ca se prinde crap cu ele.....
Sa fim seriosi !
Si daca tot ii plac proverbele Zarguzonului :
" Hotul striga primul HOTIIII ! "
nu-nteleg ce vrei sa spui ?!? daca mai dura concursul o zi si-o noapte, probabil ca linga standul meu ar fi stat toata echipa ta pe timp de zi, iar eu prindeam si voi pazeati dracu stie ce, in tip ce pe durata noptii, tu ai fi mai speriat vre-o doua trei echipe umbland ca huhurezul pe-ntuneric, in timp ce eu, iar as fi prins...ce zici de scenariul asta, am dreptate sa spun ca altul ar fi fost finalul ?!? , dar uite ca eu nu spun, fiindca eu n-am frustari si nu controlez pe nimeni in timpul unui concurs...reusec prinrt-o empatie de bun simt sa am incredere in oameni, cnsiderandu-i ca si mine de buna credinta...cred ca asta ne deosebeste si...e foarte mult...